MISA Senzațional TV – LIVE – Radio Station

Live MISA Senzațional TV - Radio Station
Vizualizari : 82,864

 Se încarcă programul...

19 COMENTARII

  • Buna Gabriela,
   Nu este firesc sa fie asa, incearca cu alt browser si/sau incearca alta optiune (sub player este o iconita cu un „5”, de la HTML 5, incearca-l pe acela – ar trebui sa mearga acceptabil in FireFox si Chrome).

   Pura Vida!

 1. Va multumesc pentru dorinta voastra de a fi alaturi de noi peste tot si noi alaturi de voi! Audio e cel mai acceptabil,pentru mine, ca nu se intrerupe,pe video mai apar probleme de asta prefer radio inca o data va multumesc si va imbratisez!!

 2. Cei care ati avut probleme cu emailul la trimiterea comentariilor va rugam sa verificati din nou daca aveti aceeasi problema (adica daca mai apar erori cand comentati) si daca da sa ne trimiteti mesajul de eroare care apare, pe adresa misasenzationaltv [at] gmail punct com

 3. Mulţumim pentru eforturile pe care le faceţi pentru a recepţiona programele MISA TV oriunde ne aflám.
  Încá nu reusesc sá recepţionez programul live de pe un smartphone cu sistem de iperare windows 8.Chiar si aceastá suluţie cu emisia radio este realizatá tot prin intermediul native player care nu este compatibil cu sistemul de operate folosit pe telefoane windows 8. Se poate folosi alt player,care ar fi acesta?
  Mulţumesc

  • Ciao Nicu,

   In mod obisnuit, linkul folosit pentru play in Android ar trebui sa mearga cu mai multe playere care pot reda RTMP:
   rtmp://mstvcloud1.srfms.com:2242/live/livestream
   Cele mai uzuale playere pentru care exista implementari pe cele mai multe sisteme de operare sunt VLC Llayer si RealPlayer. Ar trebui sa existe si pe Windows 8 Smart Phones. Daca dupa instalare tot nu reusesti sa redai streamul nostru live, este evident ca trebui sa iti instalezi codecs: mp4 si H264.
   Te rugam sa revii cu detalii dupa ce testezi sugestiile noastre. Multumim!

   PURA VIDA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.