Congresul Internaţional de Yoga 2012 – ziua întâi

0
683
Vizualizari : 21,295

„Spiritualitatea – Ştiinţa Conştiinţei ce este Inspirată de Dumnezeu”. Sub această deviză se desfăşoară a III-a ediţie a Congresului Internaţional de Yoga şi Terapii alternative orientale şi occidentale, Bucureşti 2012.

După deschiderea festivă, au fost prezentaţi invitaţii. Apoi, a urmat prima conferinţă înregistrată audio, trimisă de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, cu tema „Conștiița și enigmele sale”. Seara s-a încheiat cu un concert al grupului Meru, din România, cu muzică inspirată de tradițiile populare din Balcani.

Pentru a asigura o informare corectă, fără riscul trunchierii şi interpretării tendenţioase a evenimentului, Biroul de presă al Misa pune la dispoziţia presei, la finalul fiecărei zile, înregistrările video ale evenimentelor din program, o sinteză scrisă a acestora şi fotografii. În sălile de desfăşurare a congresului înregistrarea, filmarea şi fotografierea sunt strict interzise. MisaTV are exclusivitate în transmiterea evenimentelor, pe întreaga durată a congresului.

Biroul de presă Misa anunţă printr-un comunicat trimis către MassMedia: „Va exista o supraveghere discretă. Această regulă este necesară datorită campaniei mediatice negative la care a fost supusă şcoala de yoga Misa în ultimii 20 de ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.