Fluxuri gigantice de particule încărcate cu energie în centrul Căii Lactee

1
830

În data de 2 ianuarie a acestui an, mai mulţi astronomi din Australia, Statele Unite ale Americii, Italia și Țările de Jos îşi raportează observaţiile în revista Nature. Centrul Căii Lactee este sursa unor fluxuri gigantice de particule încărcate cu energie.

Energia acestor fluxuri este echivalentă cu aproximativ de un milion de ori aceea a unei stele care explodează, şi se deplasează cu circa 1000 de kilometri pe secundă, pornind din centrul galaxiei şi apoi în susul și în josul Planului Galactic.

Cât de mult se extind? Cam cât jumătate din diametrul galaxiei, adică 500.000 de milioane de milioane de kilometri – o distanţă imposibil de imaginat de o minte umană, dar care cu ajutorul radiotelescopului luminează două treimi de cer, aşa cum poate fi văzut el prin acest instrument.

Oamenii de ştiinţă sunt de părere că fluxurile energetice în discuţie sunt determinate de mai multe generații de stele care s-au format și au explodat în Centrul Galactic în ultimii o sută de milioane de ani. Ele transportă nu doar gaze şi electroni de energie înaltă, ci de asemenea, şi câmpuri magnetice puternice, contribuind la crearea câmpului magnetic general al galaxiei.

Faptul că apariţia acestor particule extrem de încărcate cu energie apar tocmai acum, când tradiţiile spirituale ale lumii profeţesc intrarea într-o nouă eră nu este o întâmplare. De asemenea, energia fotonică ce le însoţeşte susţine din plin transformarea în bine ce nu mai poate fi oprită.

Tot în data de 2 ianuarie, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a susţinut telepatic o meditaţie de comuniune cu energia fotonică în care a început să fie îmbăiată planeta Pământ începând cu data de 21 decembrie 2012. Meditaţia a fost transmisă în direct de MISA TV şi au putut participa la ea oameni din întreaga lume.

Efectele benefice ale meditaţiilor colective sunt deja bine cunoscute, iar energia fotonică ce s-a amplificat foarte mult contribuie din plin la toate procesele de vindecare spirituală de care avem cu toţii nevoie în această perioadă.

Sursa: http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2013/01/monster-energy-outflows-observed-at-milky-ways-core-monster-outflows-of-charged-particles-from-the-center-of-our-galaxy-str.html

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.