Yoga pentru tine” este o nouă emisiune ce va fi difuzată pe Nașul Tv în fiecare vineri, între orele 18:00-19:00, și va fi reluată luni, marți și miercuri de la ora 8:00.

Începând de vineri, 7 aprilie, aceasta va cuprinde o ședință de hatha yoga, o meditație, dar și previziunile astrologice pentru o săptămână și remedii ayurvedice pentru diferite probleme de sănătate cu care se confruntă omul modern. De asemenea, în fiecare episod va fi comentat un film spiritual, la rubrica ”Cinemateca de suflet”.

Emisiunea își propune să vină cu soluții perfect naturale de tipul: îmbunătăţirea metabolismului şi armonizarea greutăţii, întărirea sistemului imunitar, reducerea stresului şi amplificarea echilibrului emoţional interior și multe altele.

„Yoga pentru tine” vine în continuarea emisiunii „Primii pași în yoga”, ale cărei înregistrări le puteți urmăriți aici.

Vizionați episoadele emisiunii YOGA pentru tine:

5 COMENTARII

  1. Bravo, faceti un cadou inestimabil acestei natii , ajutind-o sa-si recapete sanatatea fizica ,mentala si sufleteasca pe care canalele media i-au distrus-o . Pacat totusi ca anumarul celor deschisi sa receptioneze mesajul nu e foarte mare . . . Sunt increzatoare in viitor .

  2. Multumesc mult pentru emisiune(cu toate ca sunt trista ca e o singura zi pe saptamana,e cam drastica reducerea numarului de zile de curs)! Am o rugaminte: va rog mult sa-mi trimiteti yantra din 16 iunie a.c. Inca o data, MULTUMESC! Vinerea e o zi de bucurie pentru mine! Va doresc sa aveti parte de multe impliniri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here