Vizualizari : 2,210

Pima conferință introductivă de prezentare a cursului a avut loc miercuri 18 septembrie, ora 18:30, la sala din bd. Dimitrie Pompeiu 3-5.

Cursul de yoga ezoterică integrală pentru începători se va desfășura săpămânal, în ziua de miercuri, în aceeași locație. Primul curs va fi în data de 25 septembrie.

Acest curs de yoga ezoterică integrală, care se adresează fiinţelor umane cu un nivel mediu de inteligenţă şi înzestrate cu bun simţ, este o combinaţie înțeleaptă de metode specifice diferitelor ramuri tradiţionale de yoga, utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual. Cursul se adresează tuturor celor care sunt interesați de yoga tradițională, atât pentru efectele ei spirituale și psiho-mentale, cât și pentru a avea o sănătate mai bună, pentru a descoperi un nou mod de viață, sau pentru a avea un aspect fizic mai armonios.

2 COMENTARII

  1. Buna seara! Ma intereseaza sa incep cursul de yoga ezoterica integrala ( sunt incepator) Va rog frumos, dc se poate sa ma ajutati cu detalii in acest sens : zi, ora, pret., nr telefon si daca se procedează cu programare. Multumesc anticipat, Tatiana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.