Drept la replica al MISA către Antena 1

1
1908
Vizualizari : 20,409

Biroul de presă al MISA a solicitat, în data de 10 august, acordarea dreptului la replică în urma difuzării, de către postul tv Antena 1, a reportajului intitulat „Marturii cutremuratoare din ashramurile lui Guru Bivolaru”, din data de 7 august 2013 ora 19,30.

Ca urmare a acordului dintre purtătorul de cuvânt MISA, Costică Cojocaru, şi reprezentanţii postului tv Antena 1, a fost trimisă o înregistrare video cu dreptul la replică, cu o durată de 90 de secunde.

Conform legilor audio-vizualului, şcoala de yoga ar fi trebuit să beneficieze de un timp de emisie de circa 6 minute, cât a durat materialul tv care a afectat imaginea yoghinilor.

Din cele 90 de secunde de replică, au fost difuzate doar 20 de secunde, care au fost folosite drept pretext pentru a crea o nouă ştire calomnioasă. Pentru a sancţiona această nouă abatere, biroul de presă MISA a trimis o sesizare către CNA.

Despre dedesubturile acestor ştiri false şi lipsa de deontologie profesională a jurnaliştilor Antenei 1, aflaţi mai multe în emisiunea „Cu cărţile pe faţă„.

Pentru a afla opiniile mai multor yoghini despre acest subiect, citiţi şi:

O mărturie cu adevărat AUTENTICĂ a unui yoghin care a locuit într-un așezământ spiritual (ashram) din România

Opinia unui grup de yoghini mulţumiţi care locuiesc în aşezăminte spirituale

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.