În exclusivitate pentru MISA Senzațional TV, un interviu cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru

Interviul va fi difuzat în reluare, doar pe pagina de live, vineri, 18 august 2017 si duminica, 20 august 2017. Pentru detalii consultați Programul online al Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă Costineşti 2017 (15 august-3 septembrie).

Gregorian Bivolaru a acordat un interviu în exclusivitate pentru MISA Senzațional TV, din care prima parte va fi difuzată pe pagina de live sâmbătă, 29 iulie 2017, de la ora 19:30. Partea a doua și partea a treia vor fi programate pentru următoarele două sâmbete, la aceeași oră.

Profesorul de yoga vorbește despre motivele pentru care este permanent persecutat și discreditat de autorități, indiferent de regimul politic.

”Pe cei care sunt la putere îi deranjează foarte tare faptul că noi le dezvăluim planurile tenebroase” – spune Gregorian Bivolaru.

De asemenea, subliniază aspectele care fac din MISA o școală de yoga unică în Europa și în lume și răspunde cu claritate scrisorilor anonime care circulă în ultima vreme pe internet, amintind și despre diversiunile create de avocatul Mihai Rapcea.

În final, el transmite un mesaj special, plin de simțire, tuturor cursanților.

Exclusively for MISA Senzational TV, an interview with yoga teacher Gregorian Bivolaru
 
Gregorian Bivolaru gave an exclusive interview for MISA Senzational TV, of which the first part will be aired on the live page on Saturday, July 29, 2017, from 19:30 (EEST).
Parts two and three will be scheduled on the following two Saturdays, at the same hour.

The interview has english subtitles.

7 COMENTARII

  1. Va rog, daca este posibil, sa reprogramati vizionarea partii a 2-a a acestui interviu, cea care a fos difuzata sambata trecuta in 5 august. Mai cunosc si alte persoane care ar dori sa vizioneze aceasta conferinta deoarece, asemeni mie nu au fost „pe faza” la momentul primei transmisii.
    Va admir pentru munca pe care o faceti, sunteti importanti in mediul online, chiar unici as putea spune. Tineti-o tot asa!
    Va urmaresc de fiecare data cand timpul imi permite.
    Mult succes in continuare!

  2. Am o mare rugăminte! Nu ser poate posta undeva într-un colț al paginii MISA TV acest interviu pentru cei care vor să-l revadă și pentru cei care nu au putut să fie on line când a fost difuzat? Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.