Ipostaze dumnezeiești

Toţi cei care doresc să aprofundeze comuniunea cu Dumnezeu Tatăl prin intermediul ipostazelor sale sunt invitaţi să participe la un TAPAS colectiv în care vor fi evocate şi aprofundate rând pe rând cele 49 de ipostaze dumnezeieşti care au fost revelate până acum, în cadrul exemplificărilor spirituale din 12 martie 2012, 12 martie 2013 şi 12 martie 2014.

TAPAS-ul va începe duminică, 30 martie 2014 iar consacrarea fructelor acestui tapas se realizeaza la unison in intervalul 10.30 – 10.35, catre Dumnezeu Tatal.

TAPAS-ul va dura 49 de săptămâni; în fiecare săptămână va fi abordată câte o ipostază dumnezeiască, în ordinea în care au fost ele prezentate şi exemplificate.

Meditaţia se realizează la unison de la ora 10.30 dimineaţa sau de la ora 22.30, seara. Postul on line MISA TV va pune la dispozitie prin intermediul acestei pagini prezentarea și meditația fiecărei săptămâni..

Pentru primele 21 de ipostaze, care nu au fost însoţite de o prezentare explicativă, meditaţia va fi precedată de o invocaţie (aşa cum s-a procedat în 12 martie 2012) pentru a facilita intrarea în rezonanţă cu ipostaza respectivă. Pentru celelalte ipostaze se recomandă reluarea prezentării pentru a aprofunda aspectele teoretice.

Lista primelor 21 de ipostaze dumnezeieşti

Important! Cei care nu au posibilitatea să facă acest TAPAS complet vor putea să participe dacă vor face minim de 2-3 ori pe săptămână meditaţia. Cei care doresc să facă TAPAS-ul, dar nu se pot integra la unison pot realiza meditaţia la o altă oră.

 

Ipostaza dumnezeiască nr. 54

 

Invocaţie:

Vizualizari : 68,917

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Exemplificare:

Vizualizari : 68,916

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.