Vizualizari : 9,796

Ediţia cu numărul 25 a celui mai îndrăgit târg de carte din România s-a desfășurat între 14 și 18 noiembrie la Romexpo, în București. Au avut loc peste 900 de lansări, printre care și cele ale editurilor Ganesha și Shambala.

Enciclopedia roadelor spirituale, apărută la Editura Ganesha, este o carte care se adresează tuturor celor care doresc să ”rodească” prin practica spirituală. Relatările profund semnificative, adeseori uimitoare din cuprinsul ei se referă la stări spirituale cu totul deosebite, unele chiar excepţionale, pe care le-au trăit, ca urmare a practicii yoghine, unii cursanți ai școlii de yoga MISA.

Tantra Yoga – Calea tradițională a Indiei ce face cu putință trezirea gradată în universul ființei umane pline de aspirație a extazului amoros. De Premananda și Kameshiananda, Editura Shambala.

Această lucrare este un suis generis ABC tantric, care vă poate fi de un real folos în măsura în care veţi înţelege, dincolo de teorie, că este cu putinţă să descoperiţi, din aproape în aproape, sistemul milenar Tantra Yoga prin intermediul gramului necesar de practică adecvată, sistematică şi perseverentă.

Cărțile lui Chico Xavier de la Editura Ganesha – Eliberarea, În lumea cea tainică, glorioasă, ce există în Universul Astral, Justiția Divină, Mesagerii – Viața în Lumea Spiritelor – sunt dictate de spirite din lumea de dincolo acestui excepțional medium brazilian. Într-o perioadă de 60 de ani, el a scris prin transmisie mediumică peste 450 de cărți, care au acoperit domenii foarte vaste ale spiritualității, filosofiei, istoriei și științei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.