Meditaţia din noaptea de Înviere va fi transmisă în direct pe MISA Senzaţional TV

Inviere-2014

Sâmbătă spre duminică, 11-12 aprilie 2015, între orele 23.00-01.00, transmitem în direct pe MISA Senzaţional TV meditaţia de comuniune spirituală profundă prin intermediul EVOCĂRII ÎN AKASHA A MOMENTULUI ÎNVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Înainte de meditaţie, de la ora 22:15, puteţi viziona în reluare “Învierea” (sub vechea denumire de “Sacrificiul”), unul dintre spectacolele reprezentative ale Teatrului iniţiatic Sophrozin, care s-a jucat între anii 1995 – 2005, cu ocazia Sfintei Sărbători a Învierii.

Duminică 12 aprilie, între orele 13:00-13:45, transmitem în direct şi Meditaţia de comuniune cu STAREA DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Paştele este cea mai importantă sărbătoare anuală creştină. Ea comemorează evenimentul fundamental al creştinismului – Învierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Data de început a Paştelui marchează începutul anului ecleziastic. Această sărbătoare durează trei zile şi începe, conform deciziei Conciliului de la Niceea din anul 325, în duminica de după prima Lună plină după echinocţiul de primăvară.

Farmecul deosebit al Sărbătorii Paştelui este dat atât de semnificaţia spirituală („…învierea Mea va fi totodată o înviere pentru toţi cei care Mă urmează.” – Marea Evanghelie a lui Ioan de Jakob Lorber) cât şi de tradiţii (oul pictat, masa cu mâncăruri tradiţionale, slujba de sâmbătă seara cu primirea luminii). Paştele este un moment de pace sufletească, de interiorizare, de împăcare, de bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.