Sâmbătă, 9 ianuarie spre duminică, 10 ianuarie începem seria de exemplificări spirituale, susţinute în mod subtil telepatic de către Grieg, dedicate energiilor zodiacale.

Pentru început, vom transmite LIVE două meditaţii destinate tuturor celor care vor să intre în rezonanţă cu energiile specifice ale zodiei Capricorn, după cum urmează:

23.40-0.10 ARHETIPUL ZODIEI CAPRICORN

1.00-1.30 ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL PERSEVERENŢEI DUMNEZEIEŞTI

Cuvântul „astrologie” provine din cuvintele greceşti „astro” – însemnând astru şi „logos” – cuvânt. Astfel, astrologia are sensul de a prezice anumite fenomene cereşti, în urma unor calcule exacte ale poziţiei şi mişcării astrelor în sistemul nostru solar.

Astrologia poate fi interpretată pentru orice individ, pornind de la poziţia planetelor în raport cu poziţia Pământului, în momentul naşterii sale. În acest sens, semnul astrologic natal este dat de poziţia Soarelui în cadrul astrogramei personale a individului, influenţându-i comportamentul şi caracteristicile.

Informaţiile referitoare la calităţile zodiei în care ne-am născut, precum şi exemplificările spirituale cu energiile specifice acesteia ne sunt de un real folos atât pentru a ne cunoaşte mai bine pe noi înşine cât şi pentru a-i înţelege pe ceilalţi.
Vă dorim mult succes şi vă invităm să postaţi relatări despre ce aţi simţit în timpul acestor exemplificări la secţiunea de Comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.