Vizualizari : 166,370

 Programul transmisiei online

Se încarcă programul...

34 COMENTARII

  • Buna Robert,

   Urmaresti MISA Senzational TV din tabara, din alta localitate din Romania sau din afara tarii?
   Astazi au fost probleme serioase cu Internetul in toata statiunea, in reteaua ISP-ul nostru. Banda a ajuns de 10 ori mai mica.
   In alte zile au fost alte probleme tehnice si de aceea transmisiile live de la terenului pentru conferinte au fost afectate. Ne pare rau pentru aceasta situatie, vom cauta sa adaugam mai multa redundanta la componente, incepand cu tabara de la Herculane 2019.

   Daca radio/audio merge foarte bine, atunci cel mai probabil este o situatie care tine de banda ta de Internet. De aici si intrebarea mea de mai sus.

   PURA VIDA

 1. Am înregistrat de mai multe ori conferințe cu un program cu funcția de „schedule”,
  dar la schimbarea subiectului transmisiei, playerul vostru (și cel video și cel de radio) se oprește și trebuie să fie cineva la calculator „pe fază”, ca să pornească din nou player-ul. Altfel înregistrarea merge, dar în gol pentru că player-ul nu pornește singur.
  Se poate face ceva ca sa meargă implicit player-ul (html5), iar doar la dorință să fie oprit de către utilizator?

  • Buna Adi,

   Daca folosesti alte programe, trebuie sa existe o compatibilitate intre ele si playerul nostru. Aceasta este deja o situatie pentru care nu putem raspunde; din motive bine intemeiate, nu vom avea prea curand functie de download. Faptul ca inregistrezi este libertatea ta, dar nu te putem sustine in acest demers.
   Am pus la dispozitie player HTML5, il gasesti pe iconita corespunzatoare, sub playerul default.

   PURA VIDA

  • Mulțumesc pentru răspuns,
   eu folosesc de pe site doar HTML5 varianta radio. Defapt vreau să spun că transmisia nu e continuă, la fiecare subiect din lista cu programul difuzat, transmisia nu a pornit niciodată automat (poate așa e programat wowza). Trebuie la fiecare subiect să apăs pe butonul de play ca să pornesc emisiunea curentă, iar când s-a încheiat subiectul curent și se trece în mod normal la următorul subiect se oprește automat transmisia.
   Dacă doresc să ascult sau să înregistrez din nou următoarea emisiune, trebuie să apăs iar pe butonul de play(am folosit Mozilla Firefox si Brave, iar pentru înregistrare Total Recorder – e compatibil cu wowza).
   Să înțeleg că așa e programat playerul?

  • Draga Adi,
   Streamul nostru este standard, dar are markeri de start/stop pentru emisiuni. Daca programul tau interpreteaza ca stop si apoi ignora startul… este posibil asta sa fie problema.
   Playerul HTML5 este standard, dar nu uita ca in final tot un player intern mediului tau ajunge sa il „cante”. Daca acel player are o problema cu acesti markeri, asta e sursa.
   Te sfatuiesc sa instalezi VLCPlayer pe mediul tau si sa testezi cu streamul de iOS sau Android. Ar trebui sa fie cursiv. Poti copia linkul corespunzator de pe butoanele de sub player.
   Succes!

   PURA VIDA

  • Buna Gabriela,
   Nu este firesc sa fie asa, incearca cu alt browser si/sau incearca alta optiune (sub player este o iconita cu un „5”, de la HTML 5, incearca-l pe acela – ar trebui sa mearga acceptabil in FireFox si Chrome).

   Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.