Vizualizari : 2,859,451

Programul transmisiei online

Se încarcă programul...

515 COMENTARII

 1. Salut,
  Sesizez ca, de cateva zile, la varianta mobila a sitului nu se mai afiseaza corect textul pentru „Programul transmisiei online”. Textul nu se mai truncheaza la capat de rand ca sa se incadreze in latimea ecranului telefonului mobil.
  Va rog sa verificati.
  Multumesc. Spor si succes in activitate!

  • Salut,
   Se pare ca am mizat prea mult pe managementul intern al cache-ului; in speta la dispozitivele Android a fost remarcata aceasta situatie.
   O vom remedia cu urmatoarea versiune de aplicatie.

   Pura Vida!

 2. Sunt foarte recunoscatoare Ghidului spiritual ,Grieg pentru ca ne-a oferit aceasta conferinta cu ocazia Zilei Internationale Yoga.
  Mentionez ca de un an de zile realizez un tapas si in ultima vreme ma confruntam cu o stare de limitare in a percepe tot mai profund efectele realizarii asanelor.Dupa audierea acestei conferinte am perceput o restructurare subtila a intregii fiinte ,as putea spune la toate nivelele si un real impuls de a ma lansa cu si mai mult elan in cautarea esentei dumnezeiesti din fiinta mea.Acum ca am realizat din nou tapasul simt ca inteleg mult mai bine ce atitudine sa urmaresc ,fiind tot mai relaxata si mai constienta de conectarea la energiile universului.Simt o stare de regasire ,de bine,bucurie si iubire.
  Multumesc din toata inima cu multa iubire si recunostinta lui Dumnezeu Tatal pentru ca avem alaturi de noi un Ghid spiritual care se ingrijeste mereu sa putem si noi avea acces la aceasta dimensiune spirituala atat de mareata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.