Vizualizari : 3,000,722

 • portugheză [para português clique aqui]
 • Programul transmisiei online

  Se încarcă programul...

  516 COMENTARII

  1. Salut,
   Sesizez ca, de cateva zile, la varianta mobila a sitului nu se mai afiseaza corect textul pentru „Programul transmisiei online”. Textul nu se mai truncheaza la capat de rand ca sa se incadreze in latimea ecranului telefonului mobil.
   Va rog sa verificati.
   Multumesc. Spor si succes in activitate!

   • Salut,
    Se pare ca am mizat prea mult pe managementul intern al cache-ului; in speta la dispozitivele Android a fost remarcata aceasta situatie.
    O vom remedia cu urmatoarea versiune de aplicatie.

    Pura Vida!

  2. Buna.La mine nu merge live-ul nici pe calculator nici pe iphone; nici audio nici video.ce pot face?
   Multumesc.

  3. Sunt foarte recunoscatoare Ghidului spiritual ,Grieg pentru ca ne-a oferit aceasta conferinta cu ocazia Zilei Internationale Yoga.
   Mentionez ca de un an de zile realizez un tapas si in ultima vreme ma confruntam cu o stare de limitare in a percepe tot mai profund efectele realizarii asanelor.Dupa audierea acestei conferinte am perceput o restructurare subtila a intregii fiinte ,as putea spune la toate nivelele si un real impuls de a ma lansa cu si mai mult elan in cautarea esentei dumnezeiesti din fiinta mea.Acum ca am realizat din nou tapasul simt ca inteleg mult mai bine ce atitudine sa urmaresc ,fiind tot mai relaxata si mai constienta de conectarea la energiile universului.Simt o stare de regasire ,de bine,bucurie si iubire.
   Multumesc din toata inima cu multa iubire si recunostinta lui Dumnezeu Tatal pentru ca avem alaturi de noi un Ghid spiritual care se ingrijeste mereu sa putem si noi avea acces la aceasta dimensiune spirituala atat de mareata.

  4. Buna seara! De cand ati facut actualizarile eu nu mai reusesc sa vad si aud nimic. Locuiesc in Italia. Nu am avut niciodata un bun semnal. Tot timpul se intrerupea dar acum nu mai vad nimic si a devenit si mai lent. Astept raspunsul vostru. Va multumesc. Numai bine tuturor!

   • Buna Carmen,

    Ai si acum aceeasi situatie? Banuiesc ca vorbesti de pagina in limba italiana? Sau aplicatia? Da-ne mai multe detalii, te rugam.

    Pura Vida!

  Comments are closed.