Vizualizari : 2,796,071

Programul transmisiei online

Se încarcă programul...

515 COMENTARII

 1. Buna seara! De cand ati facut actualizarile eu nu mai reusesc sa vad si aud nimic. Locuiesc in Italia. Nu am avut niciodata un bun semnal. Tot timpul se intrerupea dar acum nu mai vad nimic si a devenit si mai lent. Astept raspunsul vostru. Va multumesc. Numai bine tuturor!

  • Buna Carmen,

   Ai si acum aceeasi situatie? Banuiesc ca vorbesti de pagina in limba italiana? Sau aplicatia? Da-ne mai multe detalii, te rugam.

   Pura Vida!

 2. Buna, nu mai pot viziona pe nici un player, pe HTML apare Stream Unavailable, iar pe Flash nimic. Am dat refresh de mai multe ori fara rezultat. Ce mai pot face? Multumesc.

 3. Astăzi e ziua lui Dan Bozaru. La mulți ani superfericiți, alături de noi și alături de Grieg!!! ❤️ Foarte frumoasă a fost meditația cu Matangi!!! Îți mulțumesc, Dani! Îți mulțumesc, Grieg!

 4. Nu am avut sunet, pe mobil, în timpul meditației cu atributul dumnezeiesc al frumuseții dumnezeiești. Se întâmplă foarte des aceste probleme tehnice. Există un motiv care pot să-l înțeleg, sunteți pe o cale spirituală, în rest nu înțeleg de ce așa de des. Scuzați – mi critica. Vă scriu, pentru că, odată ce vă spun despre acest lucru, se produc și deblocări subtile. Succes mai departe. Mulțumesc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.