Sâmbătă, 4 mai 2019 transmitem pe pagina de LIVE partea a treia a conferinței susținută de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru cu titlul:

”Dezvăluiri alarmante despre Tehnologia 5G, care în realitate este un criminal asalt toxic asupra a tot ceea ce este viu pe planeta Pământ”

Primele două părți ale acestei conferințe vor fi de asemenea reluate după următorul program:

Vineri 3 mai

13:00 – 13:42 – Partea întâi (reluare)

Sâmbătă 4 mai

12:50 – 13:52 – Partea a doua (reluare)

14:35 – 15:35 – Partea a treia (nouă)

APEL INTERNAȚIONAL URGENT!

Stop imediat implementării rețelelor wireless 5G (generația a 5-a), atât pe pământ cât și în spațiu

Companiile de telecomunicaţii din toată lumea, cu suportul necondiționat al guvernelor, sunt deja în poziţia de a implementa, în următorii doi ani, reţeaua wireless de generaţie a cincea (5G). Acest fapt va genera multe schimbări sociale nefavorabile la scară globală. Vom avea astfel case „deştepte”, afaceri „deştepte”, autostrăzi „deştepte”, oraşe „deştepte” şi maşini care se conduc singure. În principiu, tot ceea ce posedăm şi cumpărăm ‒ de la frigidere și maşini de spălat, până la ambalaje de carton, perii de păr şi scutece pentru copii ‒ va conţine antene şi microcipuri ce emit frecvențe de radiații nocive, toate acestea fiind conectate wireless la rețeaua globală de internet. Astfel, fiecare persoană de pe această planetă va avea acces instant la comunicaţiile wireless de foarte mare viteză, din orice locaţie s-ar afla, chiar şi din pădurile tropicale, din mijlocul oceanelor și până în Antarctica.

Schimbări fără precedent de mediu, cu ecou nefast la scară globală

Ce este acum, din nefericire, încă nerecunoscut pe scară largă este faptul că prin cele enumerate mai sus vor rezulta, totodată, şi multe schimbări fără precedent de mediu, ce vor avea un ecou nefast la scară globală. Densitatea planificată a transmițătoarelor nocive de frecvenţe radio este aproape imposibil de imaginat. În plus faţă de milioanele de staţii 5G noi pe Pământ şi cei peste 20.000 de sateliţi ce vor fi plasați în spaţiu, alte 200 de miliarde de obiecte ce vor avea caracteristici de transmiţători, conform estimărilor, vor fi parte a acestei rețele până în anul 2020, şi câţiva ani mai târziu vor ajunge chiar la un trilion de obiecte. Reţele comerciale 5G ce operează la frecvenţe joase şi cu viteze reduse au fost deja dezvoltate în țări precum Qatar, Finlanda şi Estonia, la mijlocul anului 2018. Implementarea de reţele 5G la viteze şi frecvenţe foarte mari (având unde milimetrice) este planificată să înceapă către sfârșitul anului 2019.

Radiaţiile de frecvenţe radio (RF) sunt foarte toxice pentru tot ceea ce este viu

În ciuda negării mincinoase și aproape generalizate, evidenţa ‒ cum că radiaţiile de frecvenţe radio (RF) sunt foarte toxice pentru tot ceea ce este viu ‒ este deja copleşitoare. Numeroase dovezi clinice acumulate referitoare la cei ce sunt deja bolnavi, precum și multe alte dovezi experimentale ce demonstrează cu certitudine inclusiv distrugerea structurii ADN-ului, a celulelor şi a organelor sănătoase, pentru o mare varietate de plante şi animale, precum şi dovada epidemiologică de necontestat a faptului că majoritatea afecţiunilor civilizaţiei moderne – cancer, boli de inimă, diabet sunt, în mare parte, cauzate de poluarea electromagnetică – constituie subiectul unei mari baze de date ce conține deja peste 10.000 de studii de specialitate ce au fost atent analizate și revizuite.

Citiți în continuare întregul apel aici!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.