Vă invităm să audiați o nouă conferință a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, cu tema:

„Unele concepte cheie ce se află la baza școlii de yoga esoterică integrală ce există în cadrul Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut.”

Aceasta va fi transmisă pe pagina de LIVE după cum urmează:

Vineri 21 februarie 2020 – 19:00 – prima parte
Vineri 28 februarie 2020 – 19:00 – partea a doua

Update 21.02.2020!

Conferința se va relua după următorul program:

Sâmbătă 22 februarie – 14:35 – prima parte
Sâmbătă 29 februarie – 14:35 – partea a doua

După fiecare dintre aceste audieri, în continuarea programului, se va realiza câte o binecuvântare colectivă pentru o persoană care are nevoie, având numele de CYRUSOL (se citește SIRUSOL).

Vizualizari : 20,631

Despre arta binecuvântării

Lumea există, dintr-un anumit punct de vedere, pentru a ne trezi credinţa în Dumnezeu. Arta Binecuvântării este primul pas esenţial pe care fiinţa umană îl poate face către Dumnezeu. Dacă la început Arta Binecuvântării ne trezeşte credinţa în Dumnezeu, prin practica perseverentă a acestei extraordinare metode spirituale ne putem „topi” în Dumnezeu, fuzionând plenar cu El. Această îniţiere este unică la nivel planetar şi, considerăm noi, este o revelaţie extraordinară pentru întreaga umanitate.

La început, este suficient să credem că există Dumnezeu, sau măcar să avem deschiderea lăuntrică pentru a practica Arta Binecuvântării. Atât este suficient pentru ca acest „grăunte” de la care pornim să reveleze, prin Arta Binecuvântării, atunci când va încolţi, o splendoare copleşitoare. Atunci când vom ajunge să fuzionăm extatic cu Dumnezeu, vom înţelege că EL este Totul, El este singurul care există cu adevărat. În stare de extaz spiritual, samadhi, nu vom mai vedea nimic decât pe Dumnezeu, vom uita şi de noi înşine, pentru că Dumnezeu e totul. Arta Binecuvântării ne face să înţelegem că momentele de Graţie Divină sau inspiraţie nu sunt întâmplătoare. Ele sunt expresia necesităţii şi pot fi declanşate exact când dorim ca o consecinţă a Artei Binecuvântării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.