Publicăm aici cele 11 episoade (10+ 1 introductiv) ale documentarului cercetătoarei olandeze Janet Ossebaard, pe măsură ce le vom transmite pe pagina de LIVE.

Documentarul nu prezintă doar punctele de vedere ale autoarei despre ceea ce se întâmplă în aceste vremuri tulburi, ci și ceea ce un număr vast și tot mai mare de oameni din întreaga lume descoperă de mulți ani.

Această serie nu urmărește să insufle panica, ci să dezvăluie câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim. Mai mult, arată eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrânt.

Vizualizari : 407,805
Vizualizari : 407,562
Vizualizari : 407,695
Vizualizari : 405,095
Vizualizari : 405,243
Vizualizari : 403,078
Vizualizari : 403,210
Vizualizari : 399,915
Vizualizari : 399,960
Vizualizari : 393,413
Vizualizari : 393,442

106 COMENTARII

 1. Va imbatati cu iluzii…Nici acum nu intelegeti ca toate sunt diversiunile Cabalei si nu vreti sa intelegeti ca schimbarea are loc de la fiecare fiinta in parte si abia apoi se rasfrange la nivel planetar…

 2. Astazi suntem in 21 aprilie. 10 si 11 cu subtitrare in romana nu sunt pe youtube. Unii din noi putem intelege in engleza, dar altii nu. Poate incercam sa facem treaba ca lumea pana la capat. Multumim.

  • Buna Lica,

   Noi difuzam ceea ce consideram ca merita atentia voastra. Te asteptam cu comentarii cu miez si chiar te asteptam si cu sugestii de surse alternative pentru a le analiza cu atentie.
   Pura Vida

 3. O adunatura de informatii unele confirmate altele de neconfirmat, pe baza carora autoarea face legaturi si speculatii indoielnice si incoerente care ridica intrebari de genul:
  – cum se face ca nu a fost deja ucisa de cei pe care ii acuza (care dupa spusele ei au ucis deja pe oricine a incercat sa ii demascheze) si
  – cum se face ca spune in gura mare care este asa zisa identitatea secreta a ‘salvatorului” JFK si a familiei ei (care au trait ascunsi in ultimii ani)? Nu inseamna asta ca il expune pe asa-zisul JFK pericolului de a fi ucis de cabala?
  Tonul, imaginile si muzica senzationaliste sunt de prost gust si lipsite de pertinenta.

  • Buna Geroge,

   Iti multumim pentru comentariul tau. Chiar asteptam o discutie deschisa si de bun simt cu toti cei care ne urmariti.
   Cat priveste calitatea tehnica/artistica a filmului documentar, nu stiu daca asta ar fi esenta de urmarit. Speram ca pertinenta informatiilor sa fie data de dovezi.
   Va asteptam pe toti cei care ati mai studiat subiectele deschise de film cat si de George sa postati comentarii. Va rugam sa fie concise si la subiect pentru a putea fi parcurse cu usurinta.
   Pura Vida!
   Pura Vida!

 4. Inafara de a transmite aceste informatii care sper ca vor avea puterea de a deschide ochii celor care inca dorm in Matrix, ce optiuni ar mai fi ptr. a sprijini activitatile Qanon-ului? Eu traiesc in Spania undeb de moment exista o dictatura paramilitara oribila

 5. Extraordinar de interesant ! Si daca informațiile din final,ar fi doar o poveste interesantă ,tot ar merita toata atentia !Multumesc mult si ,sa credem in puterea binelui !

 6. Multumesc pentru „iluminare”! Sunt consternata…
  In sesiuni regresive am intalnit orgiile sataniste si m am gandit ca sunt doar la nivel metafizic! Stupoare…totul era real! Papa, preoti, masoni, ritualurile sataniste cu varsare de sange de copii petrecute in biserici…pedofilie! …..

 7. Buna ziua, de exceptie documentarul, foarte bine structurat…Exista cumva vreo varianta completa subtitrata (adica fara episoade) downloadabila?…poate in format torrent?
  Multumesc

 8. New-Age Bull Shit…
  Ne prezintă înscăunarea Antihiristului( aka – Kennedy)…care va ‘salva’ omenirea în ‘noua eră’ de ‘belșug’ și ‘prosperitate’…
  Iată de ce îl numește Hristos „amăgitorul” celor mulți dar proști grămadă(…) ☝️☝️

 9. Documentarele sunt exceptionale, va rog lasati aici link si pentru Yotube, sa poata oamenii sa le descarce. Deasemenea, daca aveti posibilitatea, faceti um singur film si postati-l pe Yotube, sa poata fi descarcat. Ar fi si mai bine daca ar fi subtitrarea cu litere mult mai mari, eventual si pe galben, sau cu contur, pentru a putea fi vizionate usor si de catre oameni mai in varsta, care nu vad asa bine, literele chiar sunt mici pentru televizoare mai mici. Multumim din suflet pentru documentare! Dumnezeu sa ne ajute sa invinga binele pe planeta, a venit vremea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.