Publicăm aici cele 11 episoade (10+ 1 introductiv) ale documentarului cercetătoarei olandeze Janet Ossebaard, pe măsură ce le vom transmite pe pagina de LIVE.

Documentarul nu prezintă doar punctele de vedere ale autoarei despre ceea ce se întâmplă în aceste vremuri tulburi, ci și ceea ce un număr vast și tot mai mare de oameni din întreaga lume descoperă de mulți ani.

Această serie nu urmărește să insufle panica, ci să dezvăluie câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim. Mai mult, arată eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrânt.

Vizualizari : 448,189
Vizualizari : 447,976
Vizualizari : 448,123
Vizualizari : 445,539
Vizualizari : 445,697
Vizualizari : 443,553
Vizualizari : 443,703
Vizualizari : 440,404
Vizualizari : 440,442
Vizualizari : 433,894
Vizualizari : 433,929

111 COMENTARII

  1. This is NOT a DOCUMENTARY, this is FICTION, used as PROPAGANDA, put together with a wonderful story-teller/writer. Don’t let them fool you or impress you with „facts” they ask you to corroborate. You will never find the data because is so convoluted it makes no sense.
    Fact is that Mr.T has done a horrible job all over and is trying to save his ass for the next election. Please people, be smart… it seem the US changed books for internet crap.

  2. …foarte foarte greu de digerat! trebuie sa pun pauza si sa revin….desi in ultimii 10 ani,am luat contact cu unele informatii,spuneam ca nu au cum sa fie adevarate…

  3. Mi se pare verosimil, oricum bine documentat nu este surprinzator anumite lucruri sau mai publicat intr o forma sau alta .Sa asteptam constienti ca lucruri bune sa se intample.Multumesc pentru informatie

  4. Comentariu la partea a-2-a: Copacii nu au ars in California datorita continutului foarte mare de tananti vegetali din coaja ; pentru acelasi motiv ard copacii pe dinauntru unde continutul in ceruri naturale e mare; e un lucru binecunoscut si explicat de orice ghid in Yosemithe Park

  5. Greu de digerat e puțin spus. Am trecut prin toate starile de la negare la acceptare , este foarte greu sa accepți faptul ca asa ceva se intampla, dar nu ma mai mira nimic în ziua de azi. E groaznic , sa speram ca cei ce pot face ceva ,o vor face , în viata asta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.