Din punct de vedere astronomic, echinocţiul de primăvară reprezintă, după cum bine știm, momentul în care sfera subtilă  de forță a Soarelui atinge punctul de intersecţie al eclipticii cu ecuatorul ceresc, trecând de la latitudinea sudică la latitudinea nordică a sferei cereşti. Tocmai de aceea, ziua este atunci egală ca durată cu noaptea şi, astronomic vorbind, începe primăvara.

Din punct de vedere astrologic, acest moment marchează intrarea soarelui în constelația Berbecului. Tema astrală a acestui moment este marcată de conjuncția foarte strânsă dintre Lună și Saturn. Acest aspect conferă noului an astrologic o caracteristică specială, cu totul aparte, care în astrologie este desemnată prin expresia: ”an crucial”, adică un an determinant, profund transformator.

Acest aspect este mult întărit și de distribuția planetelor în sferelor zodiacale. Spre exemplu, în momentul de maximum al hiatusului, nu mai puțin de șase planete se află în semne de foc, respectiv în Berbec și în Săgetător. Pentru București, mijlocul cerului se află, de asemenea, în Berbec.

Aflați mai multe elemente despre semnificația astrologică a momentului ocult de hiatus al echinocțiului de primăvară în prezentările realizate de profesor yoga Nicolae Catrina și astrolog Zoltan Bartha pe care le vom difuza, pe pagina de LIVE, în ziua și respectiv în preziua echinocțiului.

Program special cu ocazia momentului de hiatus ocult al echinocțiului de primăvară – 20 martie 2017

09:55-10:35 Prezentarea generală cu privire la importanţa Momentului ocult de Hiatus echinocţial de primăvară, realizată de profesor yoga Gregorian Bivolaru.

10:35-11:35 Audiere în premieră: Aspecte esenţiale cu privire la specificitatea Momentului ocult de Hiatus legat de Echinocţiul de primăvară din data de 20 martie 2017, orele 12:29, realizată de profesor yoga Nicolae Catrina.

11:40-11:45 Consacrarea meditaţiei speciale.

11:45-13:30 Meditaţie în Spirală Yang® cu ocazia Momentului ocult de Hiatus legat de echinocţiul de primăvară 2017 (transmitem suportul muzical pe care se realizează această meditație). Meditația este susținută în mod subtil telepatic de către profesor yoga Gregorian Bivolaru.

13:40-15:25 Audiere în premieră: Conferinţă specială a profesorului yoga Gregorian Bivolaru intitulată: „Trupul fiinţei umane, o minune uimitoare şi cel mai adesea nebănuită a Creaţiei dumnezeieşti” (continuarea audierii difuzate în premieră în data de 13 martie 2017 și reluată în 19 martie 2017 de la ora 19:00).

Având în vedere importanţa deosebită a acestei meditaţii, recomandăm tuturor cursanţilor yoga care nu pot participa la săli, să o realizeze individual acasă, pentru a fructifica acest moment astrologic excepţional, prin punerea la unison cu toţi cei care vor realiza această meditaţie.

Această manifestare spirituală se va organiza în Bucureşti (la sălile Pipera 1, Obor şi IS7) şi în mai multe oraşe din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.