Program special online pe 21 Iunie 2015, Ziua Internaţională Yoga

ziua-yoga2

Oriunde în lume ai fi şi oricare ar fi nivelul de yoga pe care l-ai atins, cu ocazia Zilei Internaţionale Yoga, pe 21 Iunie 2015, poţi lua parte online la această sărbătoare!

Transmisie live de la sala Pipera 1

Dat fiind că Primăria Sectorului 3 a refuzat ca acest eveniment să se desfăşoare în parcul IOR, în condiţiile în care Primăria Municipiului Bucureşti îşi dăduse acordul, programul va avea loc la sala Pipera 1 din Bd. Dimitrie Pompei nr. 3-5. Intrarea este liberă. MISA Senzaţional TV va transmite în direct întregul eveniment.

Conferinţe în premieră susţinute de Grieg

Cu ocazia Zilei Internaţionale Yoga, urmăreşte live pe MISA Senzaţional TV un program ce conţine 8 ore de filme documentare, emisiuni, reportaje dar mai ales conferinţe în premieră susţinute de Grieg.

Conferinţele vor fi programate începând cu orele 21:45 şi au următoarele teme:

Despre spiritul debutantului
Despre momentul începutului (include completari din iunie 2015)

Acest program se va continua în duminicile care vor urma: 8 ore în data de 28 iunie şi 9 ore în data de 5 iulie.

Salutul Soarelui la răsărit

Oriunde ai fi, în orice punct de pe planetă te afli, realizează Salutul Soarelui în momentul răsăritului! Vom crea astfel împreună o undă energetică ce va îmbrăţişa totul. Poţi fi la unison cu noi live pe MISA Senzaţional TV duminică, 21 iunie, de la ora 5:30. Află aici etapele acestei tehnici yoghine pe cât de simplă, pe atât de eficientă.

Meditaţia „Inima lumii”

Între orele 19:22 – 19:30 (16:22 – 16:30 GMT) realizează la unison timp de 7 minute, o meditație planetară pentru bunăstarea planetei noastre și a întregii omeniri și pentru pace pe Pământ. Meditaţia va fi transmisă live pe MISA Senzaţional TV.

Meditaţie în spirală

Spirala yang poate fi realizată în grupuri, oriunde în lume. Totul este să ne sincronizăm! Live pe MISA Senzaţional TV între orele 19:30 – 20:00  (16:30 – 17:00 GMT).

Pe site-ul YogaUnited.org s-au înscris deja pentru aceste activităţi peste 100 de şcoli de yoga din mai mult de 35 de ţări. Fiţi alături de noi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.