Suport tehnic

Cerințe Tehnice generale:
În general toate sistemele care permit vizualizarea fișierelor video (divx, xvid, mp4 etc.) în condiții acceptabile vor putea reda si materialele noastre.

Indiferent de sistemul de operare pe care îl aveți instalat pe computerul/dispozitivul dvs., pentru a putea viziona clipurile de pe site puteți folosi orice browser care suportă HTML5 și Flash player.

Dacă în unele cazuri particulare întâmpinaţi probleme, verificaţi funcţionarea în mai multe browsere. Din câte am testat, probleme apar pe Windows XP unde vizualizarea paginii Live funcţionează optim cu Flash player. Pe alte versiuni de Windows apar pe Chrome erori de tipul media codec… în cazul folosirii versiunii HTML5. Tot in cazul folosirii versiunii HTML5 de live pe macOS în Safari sunt necesare mai multe refresh-uri ale paginii până când se aude și sunetul, deci mai bine evitați acest tip de browser. Pe unele versiuni de Android versiunea HTML5 functioneaza doar cu Firefox, iar cea Flash doar cu un browser cu Flash inclus (Dolphin, Chrome, Puffin).

O variantă de rezervă pentru vizualizarea streamului „LIVE” este să deschideți linkurile aflate pe iconurile de sub player corespunzatoare sistemului dvs de operare și versiunii dorite, video sau audio (navigați cu mouse-ul deasupra iconurilor pentru a vedea semnificația lor):

Pentru a folosi versiunea Flash a playerului Live trebuie sa aveți instalat Adobe Flash Player.

Vă rugăm să ne semnalaţi şi alte combinaţii sisteme de operare-browsere dacă apar probleme.

Conexiune Internet:
Este necesara o banda de minimum 500Kbps – 1Mbps (trafic metropolitan, dacă sunteți în România, respectiv trafic internațional, dacă sunteți în afara țării). Majoritatea conexiunilor mobile din zonele unde este disponibil protocolul 3G pot funcționa în bune condiții cu site-ul nostru. În cazul în care conexiunea dumneavoastră este mai lentă de 500Kbps, puteți fie să realizați acumularea unei cantități de informații video într-o zonă tampon apasând butonul “pauză” și reluând redarea după câteva secunde, când zona tampon va acumula suficiente date, fie dacă realizați o meditație pe pagina de live, să folosiți opțiunile speciale exclusiv audio.

Vă invităm pe toți cei care întâmpinați probleme de natură tehnică pe acest site să ne lăsați un mesaj, pentru a putea să le rezolvăm în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim,
Echipa Tehnică

138 COMENTARII

 1. Buna ziua!
  Am si eu o rugaminte la dvs.
  De ceva vreme pe mac os x sierra 10.12.5 sunt probleme cu misa tv live.
  Sunetul nu se aude la prima actionare a butonului de play.
  Este necesara reincarcarea paginii de cel putin 3 ori pentru ca sunetul sa se auda.
  Daca este posibil as vrea o rezolvare pentru aceasta situatie.
  Multumesc!

  • Puteti sa ne dati niste detalii va rog?
   Pe cate browsere (daca ati testat) aveti aceasta problema (Safari, Firefox, Chrome)?
   Pe ce videouri apare problema: doar pe live sau si pe altele?
   Daca problema apare doar pe live se manifesta doar la (unele) meditatii/conferinte sau si la restul programului (reportaje, emisiuni, documentare)?

 2. Buna ziua,
  Mi-ati facut un mare rau prin schimbarea aceasta de codecuri sau ce e ca eu stiam sa dau drumul la calculator si sa fac meditatiile, sa ma uit la acest post atat de aproape de sufletul meu. Nu ma pricep la tehnica si nu are cine sa ma ajute acum. Deschideam cu Firefox, Mai am explorer si nu merge. Deasemenea Monkey si nu merge. Am un calculator vechi si nesofisticat, cu xp, Telefonul e vechi si nu ruleaza videouri. Este asa de frustrant pentru mine ca va spun : oare acum pot medita si viziona spiritualitate doar cei sofisticati in tehnica it si cei cu bani care au aparaturi sofisticate?????
  Va rog sa ma ajutati neintarziat ca nici aseara nu am facut meditatia cu Shiva online.
  Multumesc

  • Wowza spune ca playeruul nu mai este suportat pe XP. Am cautat mai multe denumiri similare de codec-uri video: H.264, mp4a, mpeg 4, si audio: avc1, AAC si am testat dupa instalarea lor. Nimic nu a functionat. Am cautat solutii pe forumuri. In final am testat mai multe browsere si Chrome a mers. Din pacate pentru cei care nu sunt fani google, din fericire pentru cei care vor totusi sa vada MISA TV dupa trecerea la HTML5. Este singura solutie pe care am gasit-o. Daca gasoti alta solutie va rugam sa ne anuntati.

  • Doar cand sunt difuzate meditatii pe live apare aceasta problema? Sau si la emisiuni?
   Dar la videourile de pe articole?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.