Aplicații Misa Senzațional TV: Timekeeper App și Tapas App

English version here.

Pentru cei interesați să participe la campania noastră de testare, vă propunem pentru testare 2 aplicații inedite, prezentate mai jos.

De asemenea căutam traducători pentru diverse alte limbi străine care să ne ajute să traducem aplicațiile pentru utilizatorii care nu sunt vorbitori de limbă Română sau Engleză.

Timekeeper App LogoMISA Timekeeper App

Această aplicație are drept scop o prezentare pe dispozitive mobile a programelor diferitelor activități și tabere spirituale.

Cea mai importantă funcționalitate este aceea de a primi notificări când anumite activități și în speță ora sau locul de desfășurare a lor se modifică.

Vă punem la dispoziție căteva versiuni pentru diferite platforme:

Click aici pentru Windows (x32)
Click aici pentru Windows (x64)
Click aici pentru Mac OSX (x32)
Click aici pentru Android
Click aici pentru a vă înscrie în programul de testare a aplicației pe dispozitive iOS (iPhone și iPad) pus la dispoziție de către Apple, prin intermediul aplicaței TestFlight. Va fi necesar să vă înscrieți în program folosind o adresa de email validă. Veți primi acceptul în 24-72 ore și mai apoi un email cu instrucțiuni. De asemenea este necesar sa vă instalați aplicația Apple TestFlight, prin App Store sau accesând acest link: https://itunes.apple.com/us/app/testflight/id899247664?mt=8

MISA Tapas App

Această aplicație este un organizator pentru tapas-uri.

Vă punem la dispoziție căteva versiuni pentru diferite platforme:

Click aici pentru Windows (x32)
Click aici pentru Windows (x64)
Click aici pentru Mac OSX (x32)
Click aici pentru Android
Click aici pentru a vă înscrie în programul de testare a aplicației pe dispozitive iOS (iPhone și iPad) pus la dispoziție de către Apple, prin intermediul aplicaței TestFlight. Va fi necesar să vă înscrieți în program folosind o adresa de email validă. Veți primi acceptul în 24-72 ore și mai apoi un email cu instrucțiuni. De asemenea este necesar sa vă instalați aplicația Apple TestFlight, prin App Store sau accesând acest link: https://itunes.apple.com/us/app/testflight/id899247664?mt=8

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.