MISA Senzațional TV – LIVE [Flash Player]

MISA Senzațional TV InternaționalVizualizari : 2,645,149


Vă punem la dispoziție 10 canale live pentru conferințe:

Puteți deschide linkurile corespunzătoare canalelor audio (atât pentru română cât și pentru celelalte limbi străine) cu VLC Player – disponibil pe Windows, MacOS, iOS, Android.

În cazul problemelor de rețea, se poate opta și pentru variantele exclusiv audio apăsând unul din butoanele de la categoria audio sau accesând linkul:

///misatv.ro/misa-senzational-tv-live-audio_flash/

Programul transmisiei online

Se încarcă programul...

14 COMENTARII

 1. Sâmbătă 29 iunie, am vrut să fac meditația cu Sfinții apostoli Petru si Pavel de la 19:30, dar nu a mers pe desktop, nici pe mobil cu aplicația, dar nici cu Puffin browser.Nici audio nici video.Era ecran negru.

  • Ciao Daniel,
   Sambata 29 iunie am avut cateva probleme tehnice datorita unor upgrade uri. Am cautat sa le rezolvam cat de repede am putut. O parte din programul MISA Senzational TV a fost inaccesibil pentru ceva timp. Te rugam sa confirmi ca totul este in regula acum si ca poti sa ne receptionezi cu succes.
   Multumim!

   Pura Vida!

  • Yes, all of the conferences are going to be translated in 9 different languages, English included.
   Please follow our International channels. More conferences on the same topic (5G tech) will be on-air soon.

   Pura Vida!

 2. Muzica la aceasta meditatie (Revelarea în universul lăuntric al ființei umane a Atributului Dumnezeiesc al Modulației Dumnezeiești) se aude cu un sunet „spart”, distorsionat. Pare ca este fortata din filtru.
  Multumim.

  • Hi,
   Under the player there is an AUDIO section with some icons corresponding to multiple platforms.
   Select one and the stream will be Audio Only. If that is what you asked. If it was some sort of soft irony 😉 please detail the issue.

   PURA VIDA!

 3. Genială ideea sa faceți o aplicație dedicată pentru transmisia live. Felicitări. Este foarte utilă. Sunt sigur ca va gândiți sa aduceți posibilitatea de a selecta rezoluția și poate chiar de a rula în fereastră pop. Felicitări încă o dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.