Élő


 

Ha jelentős késéssel találkozik, kattintson erre a linkre (vagy nyissa meg a linket egy külső lejátszóban, mint pl. a VLC):

rtsp://vid.misatv.ro:1935/MSTV/hungarian_aac

Carlo Maria Vigano érsek nyílt levele Donald Trump elnökhöz

Lényeges feltárások ennek a mesterséges járványnak a rejtett céljáról, mely által gyászosan át akarnak verni minden embert, aki beleegyezik abba, hogy elfogadja a végleges izotópos jelölést, a Fenevad ördögi számát, amelyet a Jelenések könyve is megjövendölt

AZ EZEN OLDALON TALÁLHATÓ PROGRAM NEM MINDIG AZONOS A ROMÁN NYELVŰ OLDALON LÉVŐ PROGRAMMAL.
A RÉSZLETEKÉRT KÉRJÜK, KÖVESSÉK AZ ALÁBBI PROGRAMOT.

*****

Október 20., kedd

17:10 (magyar idő szerint) Erkölcsök és rossz szokások (2020) – bevezető bemutatás

18:00 (magyar idő szerint) Erkölcsök és rossz szokások (2020) – 1. rész

20:00 (magyar idő szerint) – Lényeges feltárások ennek a mesterséges járványnak a rejtett céljáról, mely által gyászosan át akarnak verni minden embert, aki beleegyezik abba, hogy elfogadja a végleges izotópos jelölést, a Fenevad ördögi számát, amelyet a Jelenések könyve is megjövendölt – 11. rész

22:00 – 22:30 (magyar idő szerint)  Alapvető elmélyült egységállapot az Isteni Remény Isteni Attribútumának fennkölt, kifinomult energiájával, amelyet bőségesen belső univerzumunkba vonzunk.

22:40 (magyar idő szerint) – Lényeges feltárások ennek a mesterséges járványnak a rejtett céljáról, mely által gyászosan át akarnak verni minden embert, aki beleegyezik abba, hogy elfogadja a végleges izotópos jelölést, a Fenevad ördögi számát, amelyet a Jelenések könyve is megjövendölt – 11. rész

Október 21., szerda

18:00 (magyar idő szerint) Erkölcsök és rossz szokások (2020) – 2. rész

20:00 (magyar idő szerint) – Lényeges feltárások ennek a mesterséges járványnak a rejtett céljáról, mely által gyászosan át akarnak verni minden embert, aki beleegyezik abba, hogy elfogadja a végleges izotópos jelölést, a Fenevad ördögi számát, amelyet a Jelenések könyve is megjövendölt – 12. rész

22:00 – 22:30 (magyar idő szerint)  Alapvető, mély egységállapot az Isteni Tisztaság Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult, isteni energiájával, amelyet bőségesen a belső univerzumunkba vonzunk.

22:45 (magyar idő szerint) – Lényeges feltárások ennek a mesterséges járványnak a rejtett céljáról, mely által gyászosan át akarnak verni minden embert, aki beleegyezik abba, hogy elfogadja a végleges izotópos jelölést, a Fenevad ördögi számát, amelyet a Jelenések könyve is megjövendölt – 12. rész

Október 22., csütörtök

19:15 – 19:25 (magyar idő szerint) – Egy különleges spirituális tevékenység
19:30 – 20:00 (magyar idő szerint) – Speciális spirituális cselekedet: Mindannyian egyidejűleg arra törekszünk, hogy alapvető egységállapotot tapasztaljunk meg az Isteni Segítség Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult energiájával, amelynek gyümölcseit azonnal odaajándékozzuk az Amerikai Egyesült Államok elnökének, hogy ilyen módon a Jó Isten teljesen fenntartsa, támogassa az összes teljesen jótékony cselekedetét, amelyet ő megvalósít, vagy meg fog valósítani teljes összhangban az Isteni Akarattal.

22:00 – 22:30 (magyar idő szerint)  Alapvető és mély egységállapot az Isteni Pillanat Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult isteni energiájával, melyet bőségesen a belső univerzumunkba vonzunk

Október 23., péntek

22:00 – 22:30 (magyar idő szerint)  Alapvető, mély egységállapot az Isteni Nagylelkűség Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult, isteni energiájával, amelyet bőségesen a belső univerzumunkba vonzunk.

Október 24. szombat

13:00 – 13:30 (magyar idő szerint) – Alapvető, mély egységállapot az Isteni Optimizmus Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult, isteni energiájával, amelyet bőségesen a belső univerzumunkba vonzunk.

19:15 – 19:25 (magyar idő szerint) – Egy különleges spirituális tevékenység
19:30 – 20:00 (magyar idő szerint) – Speciális spirituális cselekedet: Mindannyian egyidejűleg arra törekszünk, hogy alapvető egységállapotot tapasztaljunk meg az Isteni Segítség Isteni Attribútumának fenséges, kifinomult energiájával, amelynek gyümölcseit azonnal odaajándékozzuk az Amerikai Egyesült Államok elnökének, hogy ilyen módon a Jó Isten teljesen fenntartsa, támogassa az összes teljesen jótékony cselekedetét, amelyet ő megvalósít, vagy meg fog valósítani teljes összhangban az Isteni Akarattal.

21:30 – 22:00 (magyar idő szerint)  Mély alapvető közösség-állapot az Isteni Mindentudás Isteni Attribútumának emelkedett kifinomult enegiájával, melyet bőségesen lényünk belső univerzumába vonzunk.

Október 25., vasárnap

21:30 – 22:00 (magyar idő szerint)  Mély alapvető közösség-állapot az Isteni Igazságosság emelkedett kifinomult enegiájával, melyet bőségesen lényünk belső univerzumába vonzunk.

8 COMENTARII

 1. Ma 19.00-kor szerettem volna meghallgatni a megelőzésről szóló konferenciát. Az ismételten lejátszott konferenciákat nem lehet magyarul meghallgatni?
  Előre is köszönöm a válaszukat!
  Bianca

  • Jó napot kívánok!
   A premier előadásokat az első adás napján, esténként, az esti meditáció után, szoktuk megismételni. Ezek az előadások nem lesznek az „Izotópos jelölés” előadás-sorozat részeihez hasonlóan bármikor hozzáférhetők. A jövőben lesz még ismétlésük. A gyógynövényes megelőzésről szóló előadást minden nap lejátsszuk.
   Köszönjük!

  • Elnézést kérünk, technikai problémáink adódtak, amelyeket igyekeztünk mielőbb megoldani. Köszönjük a megértést.

  • Ma este a MISA TV-n váratlan technikai nehézségek miatt képtelenek voltunk idegen nyelveken megfelelően sugározni az Izotópos jelölés előadás 10. részét. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és hamarosan visszatérünk egy hirdetéssel az ismétlés dátumáról.

  • Egyelőre az adás korlátolt idejű a más nyelvek csatornáján, az éppen közvetített előadás fordítását lehet itt hallgatni. Tehát amikor az előadás lejárt nincs más adás ezen a csatornán, ezért nem hallatszik semmi.

   Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.