Hungarian
Vizualizari : 3,685

Ha jelentős késéssel találkozik, kattintson erre a linkre (vagy nyissa meg a linket egy külső lejátszóban, mint pl. a VLC):

rtsp://misatv.ro:1935/LiveMSTV_Translators/hungarian_aac

UPDATE

Szombaton, december 21-én, romániai idő szerint 20:00 órakor a LIVE oldalon közvetítjük a következő előadás 5. részét: „Egy újszerű és meggyőző párhuzam az önkéntes tevékenységek, valamint a többezer éves Karma Jóga rendszerének a figyelmes, kitartó, lelkes és módszeres gyakorlati alkalmazása között.

Az Önkéntesség Nemzetközi Napja alkalmából 2019. december 5-én, csütörtökön 21.00 órától (EET) a LIVE oldalon közvetítjük Gregorian Bivolaru jógatanár legelső alkalommal most bemutatott konferenciáját, melynek témája sajátos módon kapcsolódik ehhez a naphoz.

Ennek az előadásnak a második részét 2019. december 6-án, pénteken 21 órai (EET) kezdettel közvetítjük.

Az Önkéntesség Nemzetközi Napját 1985-től kezdve az egész világon december 5-én ünneplik.

Ezen Nemzetközi Nap alkalmából a különféle szervezetek keretén belül tevékenykedő önkéntesek megosztják embertársaikkal saját tapasztalatuk egyes vetületeit; azt, hogy miként fedezték fel az önkéntesség értékeit, miben rejlik a mások érdekében végzett tevékenység átalakító ereje, és ezáltal terjesztik az önkéntességet az emberi közösségekben, melyeknek tagjai.

Gregorian Bivolaru jóga tanár előadása a következő program szerint folytatódik:

19:45 – 2019. december 14-én, szombaton – 3. rész

18:15 – 2019. december 15., vasárnap – 4. rész

Online program

Válassza ki az időzónát

2 COMENTARII

    • Egyelőre az adás korlátolt idejű a más nyelvek csatornáján, az éppen közvetített előadás fordítását lehet itt hallgatni. Tehát amikor az előadás lejárt nincs más adás ezen a csatornán, ezért nem hallatszik semmi.

      Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.