Live

5.6 C
București
1 martie 2021
Adevărata fericire se află înlăuntrul nostru. E un adevăr generos pe care îl regăsim în toate marile tradiții ale lumii. E cu putință să fim fericiți indiferent de modul în care ne tratează cei din jur sau oricât de nedeptățiți ni se pare că suntem la un anumit moment în viață.

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.38 – Lumea enigmatică a zeilor e fără încetare vie și ne așteaptă

Nu există colț în lume care să nu fi avut sau să nu aibă o zeitate guvernatoare. E adevărat că de-a lungul timpului mitologiile și panteonurile s-au aflat mereu într-o continuă metamorfoză. Zeii își schimbă chipul și numele migrând sub alte forme în alte culturi și momente istorice.

Sub zodia astrelor – Ep. 29 – Punctul norocului

Punctul norocului reprezintă în astrologie eficiența și succesul, însă cei din vechime îl considerau mai degrabă ca fiind punctul care vindecă, care aduce binele, care exorcizează, care face ordine în viața noastră și creează echilibrul dintre material și spiritual.

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.37 – Zahărul procesat – inamicul dulce al sănătății noastre

Zahărul este sursa principală de energie a celulelor noastre. De aceea este cât se poate de firesc să ne dorim să-l consumăm. Cum de s-a transformat într-un inamic al sănătății noastre?

Editor Picks

- Advertisement -

Business