21 Decembrie 2012

3
691

Vineri 21 decembrie 2012, începând cu ora 17.00, în cadrul şcolii de yoga MISA va avea loc un eveniment inedit: spirală yang de inducţie a stării de eliberare prin miracol divin urmată de rugă colectivă către Dumnezeu Tatăl.

În conformitate cu tradiţia mayaşă autentică, pe data de 21 decembrie lumea va intra într-un nou ciclu major. Astfel, pentru prima dată în ultimii 26 000 de ani, axa Pământului se va alinia cu centrul galaxiei.

Un canal foarte important de energie se va deschide atunci şi va inunda planeta, pătrunzând pe la poli şi răspândindu-se mai apoi radial pe întreaga ei suprafaţă. Aceasta va conduce implicit la o purificare masivă a tuturor structurilor, atât de la suprafaţa Pământului cât şi din interiorul său, prin creşterea substanţială a frecvenţei de vibraţie.

Starea actuală a planetei este însă în mod evident dramatică, datorită greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite de oameni. Ruga colectivă realizată de un număr cât mai mare de oameni ajută foarte mult la ridicarea frecvenţei de vibraţie a planetei.

Această acţiune spirituală se va realiza la unison în ţară şi în străinătate . În Bucureşti, vor avea loc spirale în sălile de curs Pipera 1, Pipera 2, Obor şi IS7 şi în mai multe oraşe din ţară: ALBA IULIA, ARAD, BACĂU, BAIA MARE, BISTRIŢA, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, CHIŞINĂU, CLUJ, CONSTANŢA, CRAIOVA, DEVA, DROBETA TURNU SEVERIN, HUNEDOARA, IAŞI, MIERCUREA-CIUC, ORADEA, PIATRA NEAMŢ, PITEŞTI, RÂMNICU VÂLCEA, SFÂNTU GHEORGHE, SIBIU, SUCEAVA, TIMIŞOARA, TÂRGU JIU, TÂRGU MUREŞ, VASLUI.

Începând cu ora 20, după încheierea rugii colective, MISA TV va transmite în direct un material audio susţinut de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.