Abuzurile împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru au izbucnit după numai 7 zile de la eliberarea sa din penitenciar și iarăși continuă

2
1098

Este evident pentru noi toți că se dorește menținerea sa în închisoare cu orice preț, așa cum de altfel i s-a transmis prin scrisorile dure de amenințare ale așa-zișilor ILUMINAȚI, ce i-au fost trimise atât în SUEDIA, cât și în FRANȚA în anul 2016

COMUNICAT DIN PARTEA BIROULUI DE PRESĂ MISA

Abia eliberat din închisoare, la numai șapte zile după aceea, iată că Gregorian Bivolaru se confruntă cu noi abuzuri ce sunt flagrante. În urma aplicării unor strategii de rezervă ale României, care a pregătit din timp terenul pentru o eventuală eliberare a dumnealui din închisoare, iată că statul finlandez intră prompt în jocul persecuțiilor acestuia și îi încalcă dreptul la un proces echitabil, prin noua „vânătoare” pe care a declanșat-o la doar o săptămână de la eliberarea sa din penitenciar. Mandatul bizar de arestare preventivă (considerăm că este important să precizăm că este vorba doar de un mandat de arestare preventivă, și nu despre un mandat de arestare, așa cum a fost prezentat într-un mod absolut fals și tendențios de unii jurnaliști) a fost emis într-un mod ciudat fără ca lui Gregorian Bivolaru să i se prezinte în prealabil acuzațiile care i se aduc, și fără să fi fost citat. Din câte se știe, Gregorian Bivolaru nu a fost niciodată în FINLANDA. Întreaga cronologie a acțiunilor stranii și pripite ce au fost întreprinse împotriva lui Gregorian Bivolaru demonstrează, o dată în plus, că de fapt se urmărește REARESTAREA și menținerea sa în închisoare cu orice preț, așa cum de altfel i s-a transmis în scrisorile anonime de amenințare ce i-au fost trimise de mesagerii secreți ai așa-zișilor ILUMINAȚI atât în SUEDIA, în luna FEBRUARIE 2016, cât și în luna IULIE 2016, în timp ce se afla în arest în Franța.

Merită să amintim cu această ocazie că, în ceea ce privește respectivele scrisori de amenințare ce conțin o mulțime de detalii surprinzător de „PROFETICE” pentru ceea ce se petrece acum, MASS-MEDIA a păstrat o ciudată tăcere asurzitoare (care ne spune indirect foarte multe despre modul în care este manipulată cu abilitate opinia publică prin ascunderea unor informații sau a unor aspecte ce sunt considerate TABU de către „cozile de topor” ale așa-zișilor ILUMINAȚI. Puteți să vă informați la următoarea sursă pentru a descoperi unele pasaje „PROFETICE” din conținutul acelor scrisori care în acest context demască modurile criminale în care acționează din umbră așa-zișii ILUMINAȚI: Cazul Gregorian Bivolaru – 45 de ani de grave abuzuri, amenințări terifiante și tortură.

Este necesar să precizăm de asemenea că, în virtutea drepturilor sale firești ce au fost obținute cu ocazia eliberării condiționate, Gregorian Bivolaru avea dreptul să părăsească țara fără nicio restricție, în cazul în care ar fi decis aceasta. Prin urmare, în niciun caz nu se poate afirma că „a fugit” din țară, așa cum se afirmă într-un mod răutăcios, tendențios și incorect în unele știri ce urmăresc deja să-l încrimineze pe nedrept (la ordinele secrete ce sunt date din culise de cei care vor să lanseze o altă PSIHOZĂ PLINĂ DE URĂ anti BIVOLARU).

Gregorian Bivolaru nu a fost favorizat în niciun mod, nici măcar prin faptul că procurorii nu au făcut apel la decizia Judecătoriei Bistrița, prin care a fost eliberat condiționat. Apreciem acest tip de insinuări ca fiind josnice și în mod vădit mincinoase, ba chiar utilizate de ziariști cu intenția de a ascunde cu viclenie adevărul. În baza deontologiei profesionale aceștia ar fi trebuit să consemneze ceea ce s-a petrecut în realitate. Din păcate, niciun jurnalist nu a menționat că prima sa cerere de eliberare condiționată a fost respinsă – prin urmare, în niciun caz nu se poate vorbi despre o favorizare a sa în acest caz –, ci dimpotrivă, se poate spune că a existat o amânare cu 30 de zile a eliberării condiționate a lui Gregorian Bivolaru. În plus, se omite în mod intenționat să se menționeze că procurorii nu au avut niciun temei să facă apel, deoarece toate condițiile legale privind eliberarea condiționată a lui Gregorian Bivolaru fuseseră îndeplinite. Este chiar necesar să remarcăm cum, într-un mod bizar, doar eliberarea condiționată a lui Gregorian Bivolaru este privită ca fiind „suspectă” de o mare parte a MASS-MEDIA, în timp ce eliberarea altor persoane bine cunoscute, inclusiv a unora care au provocat prejudicii majore statului român, ce însumează zeci de milioane de euro, nu a fost deloc însoțită de astfel de comentarii răuvoitoare ce sunt uneori pline de insinuări mizerabile. Pe baza informațiilor legale pe care ni le-au pus la dispoziție avocații lui Gregorian Bivolaru, este urgent necesar să precizăm că în realitate în mandatul de arestare preventivă emis de către autoritățile finlandeze nu este vorba despre nicio persoană minoră, așa cum s-a afirmat în mod mincinos de presa ce vizează un senzațional răutăcios.

Un alt aspect uimitor care merită să fie menționat este că în presa românească nu s-a vorbit deloc despre susținerea de care Gregorian Bivolaru s-a bucurat în ultimii ani în străinătate, din partea unor persoane care au înțeles că el este în realitate victima unor înscenări abile. Discuții despre cazul flagrant al lui Gregorian Bivolaru ce a evidențiat unele încălcări grave ale drepturilor omului au avut loc chiar și cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, dar și cu vicepreșendinții Viviane Reding şi Cecilia Malmstrom. De asemenea, mai mulți membri ai Parlamentului European, printre care Elmar Brok, Cornelis De Jong, Jens-Peter Bonde, Jose Bove, Rita Borsellino, Margarete Auken, Jean Lambert, Cornelia Ernst, Nirj Deva, Nicole Nielsen, Tatiana Zdanoka, alături de alți membri ai altor grupuri politice, s-au implicat în oprirea persecuțiilor ce au fost dezlănțuite de statul român împotriva lui Gregorian Bivolaru. De altfel, merită să amintim că CEDO în data de 28 februarie 2017 a admis Plângerea nr. 28796/04 în cazul BIVOLARU c. ROMÂNIA.

Biroul de presă MISA
23 septembrie 2017

2 COMENTARII

  1. Mi se pare un joc murdar,insa lupta finala se va desfășura în plan astral,cu alte „arme”.Cât despre finlandezi, sa aducă dovezi reale,nu fabricate. S-a încercat și implicarea statului danez in mizeriile lor,insa fara succes.

  2. Pentru cei naivi care mai cred inca in minciunile din mass-media cazul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru este o grea piatra de incercare. Este uimitor cat de exact sunt puse in practica ordinele diabolice ale celor care conduc din umbra societatea in care traim. Este cutremurator cum mass-media ticalosita urmareste sa distruga un om. Cu toate acestea in popor exista un proverb care spune „Nu mor caii cand vor cainii si nici cainii cand vor stapanii” precum si un alt proverb care spune; „Buturuga mica rastoarna carul mare”. Acesti mizerabili din umbra care doresc cu tot dinadinsul sa-l distruga pe Grieg, stiu cu siguranta cine este cu adevarat Grieg si care este sustinerea dumnezeiasca imensa pe care el o are. Toate aceste eforturi disperate de a il distruge pe Grieg demonstreaza, pentru cei care nu se opresc la aparente, ca acesti criminali puternici satanici ai zilei SE TEM TERIBIL DE GRIEG SI STIU CA PANA LA URMA GRIEG CU AJUTORUL TAINIC CE II VINE DE LA DUMNEZEU II VA INVINGE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.