Adevărul iese la lumină – Ep. 4 – Şcoala de yoga din Berlin

6
1479
Vizualizari : 23,798

Invitatul emisiunii este Doru Bodea, fizician şi practicant yoga de peste 20 de ani, coordonatorul Deutsche Akademie fuer Traditionelles Yoga, şcoala românească de yoga din Berlin.

Cursul de yoga din Berlin respectă întru totul structura şi programa celui din România, iar o parte dintre cei care îl urmează şi doresc să practice mai mult aleg să trăiască în ashramul care a fost construit în anul 2008.

Practica sistemului karma yoga este foarte apreciată în Occident, iar din acest punct de vedere, Germania nu face excepţie. În cadrul emisiunii este adusă în discuţie şi Cecilia Tiz, fostă cursantă yoga care trăieşte în Germania şi care şi-a făcut o misiune din a denigra şcoala de yoga MISA.

Cum au rezolvat această problemă autorităţile din Germania precum şi alte elemente interesante referitoare la yoga în Germania, aflaţi urmărind această emisiune.

6 COMENTARII

  1. Felicitari.echipei de realizatori si participantilor la acesta emisiune. Sunt incantat de transparenta si naturaletea pe care a arat-o Doru Bodea atat fata de scoala spirituala de yoga pe care o coordoneaza in Berlin cat si fata de prezentarea simpla si pe intelesul tuturor a sistemului Karma Yoga.
    Multumesc si succes in continuare.

    • Ocazional apar probleme de sincronizare între sunet şi imagine. Până la remedierea problemei, pentru a realiza sincronizarea vă recomandăm să apasaţi pe butonul aflat în colţul din stânga jos al playerului.

  2. Minunata emisiune si minunati oameni, atat Doru, cat si Mihai! Cadrul emisiunii si felul de a prezenta esenta yoga sunt inspiratoare.Felicitari si mult succes in continuare! Va multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.