Adevărul iese la lumină – Ep.5 – A cui victimă este Mădălina Dumitru?

Dezvăluiri în premieră după martie 2004.

8
2972
Vizualizari : 41,351

English version

Vizualizari : 9,822

Pentru prima oară de la evenimentele din martie 2004, Mădălina Dumitru, aşa-zisa victimă a lui Gregorian Bivolaru, care era minoră atunci când s-au petrecut evenimentele, şi Mirona Farcaşi, acuzată pe nedrept în acelaşi dosar, au fost invitate să participe la o emisiune în direct, pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Alături de ele a fost prezent şi Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA, care a fost de faţă la cele mai importante momente din istoria acestui dosar.

Emisiunea a fost transmisă în direct pe MISA TV joi, 19 decembrie 2013, ora 19,30, oferind o versiune a evenimentelor cu totul diferită de ceea ce a difuzat presa mainstream în toţi aceşti ani – cea adevărată.

Această emisiune poate fi pusă gratuit la dispoziţia oricărei televiziuni, pentru difuzare.

8 COMENTARII

 1. Din toate acestea se vede clar încălcarea totală a drepturilor si libertătilor fundamentale ale omului de către autorităţile romine. Este foarte clar de ce au facut-o, atît doar ca Dum-lor au senzatia ca lumea e ca s ei si ca nimeni nimic nu pricepe, ei uite ca nu-i chear asa…

 2. Pt organizatori!

  Atunci cand vrem sa facem o pauza la o vizionare iar apoi apasam butonul „play” documentarul respectiv pur si simplu se porneste de la inceput. Exista vreo posibilitate sa rezolvati aceasta problema?
  Stim ca repetarea este mama invatarii dar totusi…am vrea sa vedem pana la final unele documentare chiar daca am facut si pauze intre timp.
  Speram sa se poata rezolva aceasta problema.
  Succes in continuare. Eforturile voastre sunt apreciate de foarte multi dintre noi.
  Diana Sinca

  • Buna Diana,
   Am avut cateva corectii de facut, le-a venit timpul si le-am facut. Am folosit ceva surse mai vechi unde aceasta situatie descrisa de tine nu fusese inca reparata. Ne straduim sa rezolvam cat de repede cu putinta, speram sa avem corectura gata intr-o zi, doua.
   Multumim pentru feedback!

   PURA VIDA!

 3. Da este incredibil! Ce diferenta intre telenovela prezentata de catre majoritatea televiziunilor si ceea ce spune aceasta fata. Cum este posibil sa-si bata joc, chiar autoritatile acestei tari, de niste oameni in felul acesta? Este revoltator si cred ca tot mai multi oameni ar trebui sa vada aceasta marturie. Este povestea Madalinei dar cred ca nu e deloc greu sa ne dam seama, ca ne apropiem din ce in ce mai mult de zilele cand, fiecare dintre noi, s-ar putea sa fim pusi in aceeasi situatie. Autoritatile acestei tari isi permit sa ne minta, sa ne santajeze, sunt dictate sentinte si verdicte halucinante, iar oamenii sunt batuti si umiliti in propria lor casa si tara(vezi Pungesti). Noi asistam ca niste simpli spectatori fara reactie. Asta este parerea mea. Voi ce credeti?

 4. Este incredibil ce se petrece in democratica Romanie a zilelor noastre!
  Este uluitor prin ce a trecut fata aceasta fara ca serviciile sociale,presa, asociatiile care se ocupa de drepturile copiilor,etc sa actioneze in vreun fel.
  Este uluitor ce se petrece la Pungesti si in zona respectiva in decembrie 2013 in care nu mai exista un stat de drept ci un stat politienesc in care este decretata starea de urgenta. Presa, televiziunile, ziarele nationale tac suspect. Putem spune in aceste conditii ca presa din Romania este libera?
  Si imi pun, in mod firesc in aceste conditii intrebarea daca este Romania un stat democratic in care se respecta constitutia sau un stat totalitar in care sunt respectate doar anumite decizii luate de tradatori de tara pe care, in lasitatea lor, nu ii intereseaza nici macar destinul copiilor lor dapai al unei intregi natiuni?
  Cati oameni mai trebuie batuti, inchisi, torturati, omorati pentru ca poporul raman sa se trezeasca din adormirea in care s-a scufundat din nou dupa revolutia din 1989?
  Felicitari echipei MISA TV pentru curajul de a spune adevarul! Felicitari pentru aceasta emisiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.