Advaitananda – Răspunsul uimitor şi înţelept oferit de ştiinţa tantrică tradiţională la provocările cu care se confruntă lumea contemporană

4
1274

Vizualizari : 19,973

Conferință susținută de: Advaitananda – Natha Yogacenter, Danemarca

Ritmul dezvoltării actuale a umanităţii pare că a depăşit demult capacitatea oamenilor de a-l urmări sau măcar de a-l înţelege. Astfel, „lăsată în urmă“ de chiar progresul pe care l-a dorit, umanitatea se confruntă cu o mulţime impresionantă de probleme şi provocări pe toate nivelurile, care sunt din ce în ce mai multe, mai complexe şi mai mari. Căutând să rezolve o problemă, oamenii constată că, datorită ignoranţei şi chiar a superficialităţii abordării, agravează cel puţin încă alte două…

Astfel încât putem spune pe bună dreptate că, mai mult decât criza energetică actuală sau cea fi nanciară sau chiar şi cea morală, omenirea se confruntă cu o criză majoră de soluţii în toate domeniile. Însă aceste soluţii de fapt există deja, ele îşi au rădăcinile într-un trecut spiritual care acum se uneşte în conştiinţa supremă cu viitorul, şi ele sunt aplicabile în eternul moment prezent.

Înţelepciunea milenară tantrică a revelat aceste direcţii globale de soluţionare (pe diferite ramuri şi nivele de vibraţie), cu mii de ani în urmă. Însă valabilitatea lor se păstrează mereu vie, deoarece aceste soluţii înţelepte se bazează pe legile şi principiile universale. În această conferinţă se vor prezenta câteva dintre aceste soluţii milenare, perfect adaptate timpurilor moderne – care oferă unele dintre răspunsurile de care avem mare nevoie.

 

4 COMENTARII

  1. Bună seara,
    Am ascultat cu mare interes și plăcere acest video.
    Îmi plac foarte mult atât subiectele acestei conferințe, cât, mai ales, felul cum vorbești despre fiecare subiect în parte, folosind exemple de zi cu zi și chiar mici glumițe.
    Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.