Autodenunţul unui vaccinolog: Jean-François Saluzzo, fost director la Sanofi, dezvăluie adevărul despre vaccinuri!

2
1185

După autodenunţul de acum câțiva ani dr. Jean-François Saluzzo, fost director de producție vaccinuri al concernului farmaceutic Sanofi, recidivează în a spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei emsiuni de televiziune, chiar dacă aparent involuntar. Probabil că mustrările de conștiință îl determină să transmită acest avertisment printre rânduri, într-un stil franțuzesc, fin.

În prima parte a clipului de mai jos, sunt reluate afirmațiile mai vechi ale lui Saluzzo în cadrul unui curs pe care l-a ținut reprezentanților medicali. Sunt menționate mai multe cazuri de așa zise „erori” ale industriei farmaceutice:

– în anii ’60 un vaccin injectat în 60 de milioane!! de copiii americani a fost contaminat cu virusul cancerigen SV40,
– vaccinul Rotavirus fabricat de GlaxoSmithKline contaminat cu un circovirus de origine porcină,
– 400 de milioane de oameni au fost contaminați cu virusul leucozei aviare prin intermediul vaccinului febrei galbene,
– vaccinul antigripal conține celula MDCK un mediul de cultură excelent dar cancerigen!,
– în 1955 primul vaccin antipolio a contaminat cu poliomelită câteva sute de copii dintre care unii au decedat,
– în Brazilia un vaccin antirabic a produs infectarea și moartea prin turbare a câtorva zeci de persoane,
– în timpul celui de-al doilea război mondial 28000 de soldații americani și englezi vaccinați contra febrei galbene au fost de fapt infestați cu virusul hepatitei B.

Saluzzo amintește că în realitate nu se cunoaște cum funcţionează vaccinurile! Cu toată propaganda pro-vaccinuri care se realizează când apare momentul propice, nu se ştie cu certitudine dacă vaccinurile respective vor funcţiona!

În partea a doua vaccinologul, invitat la o dezbatere tv care a avut loc în februarie 2016, răspunde la întrebări legate de afirmaţiile sale, devenite virale pe internet. Vaccinurile – spune acesta – au fost elaborate prin metode empirice. De fiecare dată când apare un nou virus, ne găsim în situaţia de a lua cercetarea de la început, pentru că în realitate nu ştim cum anume au fost atenuaţi viruşii din vaccinurile precedente.

Dacă Saluzzo încearcă să clarifice problema elaborării vaccinurilor, implementarea acestora ridică probleme şi mai mari. Din moment ce reacţionăm diferit la vaccinuri, de ce suntem obligaţi să le facem cu toţii, în acelaşi mod? Oare nu cumva în spatele vaccinării obligatorii se află în realitate o mare afacere, de pe urma căreia producătorii acestor substanţe şi cei care le autorizează se îmbogăţesc cu sume exorbitante?

2 COMENTARII

  1. se injecteaza virusi atenuati, inactivi si organismul produce anticorpi pentru acei virusi atenuati.
    oare acesti anticorpi functioneaza la fel de bine si impotriva virusilor activi??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.