Ca la noi la nimenea. Condamnare fără faptă și fără victimă.

0
901

Vizualizari : 16,784

Au exagerat oare judecătorii de la Curtea Supremă a Suediei cînd au susțiunut că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în România? După doua achitari la Tribunalul Sibiu și Curtea de Apel Alba Iulia, SRI-ul intervine în apelul de la ÎCCJ, desecretizând niște mandate de ascultare emise pe baza legii siguranței naționale, după ce refuzase acesta instanțelor precedente. Această intervenție a SRI-ului devine una determinanta în casarea sențintei de achitare și răsturnarea ei.  Astfel s-a ajuns la o condamnare numai pe baza unor convorbiri telefonice interceptate ilegal în condițiile în care minora de 17 ani, care acum are 28 de ani, a declarat mereu că nu a avut nici un fel de relație cu Gregorian Bivolaru.

Iată și unul dintre mandatele de ascultare ilegale semnat de renumitul procuror Ilie Picioruș pe motiv ca Gregorian Bivolaru ar fi afectat siguranța națională!!! Mai multe detalii în articolul Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!

mandat_interceptare01_subliniat

În data de 23 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză în mod definitiv şi irevocabil lui Gregorian Bivolaru, care a acționat în judecată Statul Român pentru ilegalitățile comise de autorități în ceea ce priveşte autorizarea şi interceptarea convorbirilor sale telefonice. Instanţa a hotărât că autorităţile române sunt vinovate pentru modul în care au fost emise mandatele de interceptare a convorbirilor respective, precum şi pentru depunerea şi utilizarea înregistrărilor în dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost judecat şi condamnat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.