Click here for the English version

Vizualizari : 11,098

Evenimentele politice din ultimii ani au făcut să apară în țara noastră o multitudine de mărturii și probe care, odată cu răsturnarea imaginii idilice a justiției și serviciilor secrete, ne-au oferit adevărul și în cazul excesiv de mediatizat al profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Schimbările politice și lupta disperată pentru putere între diferite facțiuni ale structurilor oculte au avut ca efect revolta unor personaje și entități media din interiorul sistemului care, pentru a-și apăra propriile interese, au început să scoată la lumină o mare parte din mizeria care se află în sistemul de justiție din România.

Pentru cei care au urmărit în ultimii 13 ani persecuția juridică și mediatică a mentorului Școlii de yoga MISA, aceste dezvăluiri nu sunt o noutate, ci doar o nouă confirmare.

Dezvăluirile făcute de insideri precum Daniel Dragomir și Ingrid Mocanu, pe care le puteți vedea în montajul alăturat, prezintă detaliat modul de acțiune al sistemului securist de distrugere a unor persoane indezirabile, ce a fost aplicat riguros și în cazul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Abuzurile sunt evidente astăzi, fie și numai prin compararea subiectelor de presă de azi și de acum 13 ani. Dacă astăzi, așa cum este și normal, implicarea serviciilor secrete în justiție și în mass media este prezentată ca un imens abuz, o încălcare a Constituției și o întoarcere la practicile Securității ceaușiste, în martie 2004 coordonarea giganticului atac împotriva MISA, cea mai mare operațiune polițienească de după 1990, a fost în mod public asumată de Serviciul Român de Informații, iar slugile din presa de atunci au preluat versiunea securistă a așa-zis-ului „mare pericol național”, ce ar fi fost reprezentat de o organizație care promovează practicile yoghine și meditative, non-violența, vegetarianismul și renunțarea voluntară la consumului oricăror substanțe toxice (inclusiv tutun, cafea etc).

Practicile dubioase ale vestitului „complet negru”, condus de judecătorul Ionuț Matei, au ajuns acum să fie discutate în presa „inițiaților” din servicii. Site-ul Național.ro relata zilele trecute că uneori judecătorii erau intimidați prin intermediul unor emisari al „statului paralel”, care apăreau la momentul potrivit  în sala de judecată:

„Iar cum tocmai  inițiații sistemului nu pot neglija „legenda” că la Înalta Curte de Casație și Justiție, de exemplu, așa-numitul „complet negru” dădea „cu achitare” dacă în fundul sălii de judecata apărea un anume tip brunet și „cu condamnare” dacă venea blondul trimis de Oprea, aceștia vor să dărâme odată pentru totdeauna „șandramaua” construită, culmea, chiar la ordinele lor.”

Avalanșa din ultima vreme a dezvăluirilor pe această temă ne fac să credem că ziua în care vom afla tot adevărul se apropie. Din păcate profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a executat deja nedrepta pedeapsă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.