Cazul Danei Crăescu Atudorei

Statul român plăteşte daune de 15 600 Euro

1
1452

7 episoade din ciclul „Adevărul iese la lumină” prezintă, pe larg, cazul Danei Crăescu Atudorei, tânăra care a fost internată cu forţa într-un spital de psihiatrie de către părinţii ei şi dopată cu medicamente extrem de periculoase, doar pentru că practică yoga la MISA.

Episodul 8. Dana Atudorei câştigă la CEDO împotriva statului român

Cum a fost cu putinţă un asemenea abuz, cine ar trebui să fie tras la răspundere şi ce semnificaţie are răspunsul de la CEDO, prin care statul român este obligat să-i plătească Danei daune de 15.600 euro?

Vizualizari : 47,864

Episodul 9. Un caz de violenţă în familie folosit pentru a acuza MISA

Cum a ajuns Dana Atudorei (Crăescu) să fie cunoscută de opinia publică, în mod fals, în calitate de persoană cu probleme psihice? Ce spune medicul care a internat-o la Spitalul Psihiatric Socola, la cererea expresă a mamei? Pe ce se bazează descinderile abuzive ale autorităţilor în casele yoghinilor în 2004?

Vizualizari : 45,196

Episodul 10. Răpită şi internată la psihiatrie pentru că face yoga la MISA

Dana Atudorei a fost răpită de către propria familie din faţa Casei Căsătoriilor, unde venise să-şi depună actele împreună cu viitorul ei soţ. A fost sechestrată la ţară, în casa bunicilor, fără haine şi fără încălţăminte, iarna. I s-a adus o vrăjitoare pentru a fi descântată. A fost internată cu forţa în Spitalul de Psihiatrie Nifon, unde a primit un tratament extrem de puternic şi periculos, fără niciun consult.

Vizualizari : 45,615

Episodul 11. Război psihiatric contra yoga

Povestea incredibilă a internării ei forţate la Nifon, unde i-a fost administrat Leponex din prima oră, fără niciun examen psihiatric. Leponex este un medicament extrem de puternic, care se administrează în cazuri rezistente de schizofrenie.

Vizualizari : 49,472

Episodul 12. Justiţia greşeşte, românul plăteşte!

„MISA a cumpărat Curtea Supremă de Justiţie din Suedia” iar „APADOR-CH, comitetul Helsinki este o filială a MISA”! – sunt convingerile mamei Danei Crăescu Atudorei, cea care şi-a internat cu forţa fiica la un azil de nebuni, doar pentru că a văzut la televizor ce se spune că înseamnă să practici yoga la MISA!

Vizualizari : 46,926

Episodul 13. Interviu cu jurnalistul Marius Georgescu

A fost singurul care a avut curajul să realizeze o emisiune despre cazul Danei Crăescu Atudorei şi despre MISA, după descinderile din 2004. Concluziile la care a ajuns Marius Georgescu referitoare la jurnalismul din România, la minciunile grosolane şi la implicarea serviciilor secrete în redacţiile de pe la noi sunt zdrobitoare.

Vizualizari : 51,521

Episodul 14. Cazul Danei Atudorei – model de manipulare prin mass-media

Dacă a fost posibil ca o persoană majoră, care nu suferea de nicio boală psihică, să fie internată cu forţa, să-i fie administrat un tratament extrem de agresiv, autorităţile din mai multe departamente să colaboreze la înfăptuirea acestor ilegalități monstruoase, iar presa să manipuleze cu insolenţă, sistematic, opinia publică în ceea ce priveşte această persoană, atunci înseamnă că drepturile omului sunt ca şi inexistente în România. Aflaţi din această emisiune ce se află în culisele unei manipulări mediatice „ca la carte”.

Vizualizari : 47,374

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.