Ce-ar fi dacă presa ar spune adevărul despre cazul MISA?

1
660

Vizualizari : 11,328

Din reacțiile de pânã acum ale presei, atât cea din România cât și cea internaținalã, vi s-a cerut pãrerea, vi s-a cerut sã comentați sau vi s-a oferit dreptul la replicã?

Nu, nu doar cã nu am fost întrebați, nu ni s-a cerut pãrerea, dar, de fiecare datã când urmãream sã comunicãm cu ei, ei pur și simplu încercau sã-și valideze acuzațiile mizerabile și sã manipuleze întregul caz luând doar câteva cuvinte de la noi. Faci o declarație, iar ei iau trei cuvinte și apoi susțin cã te-au ascultat, cã au fãcut o investigație jurnalisticã. Deci aceastã experiențã a fost amarã, chiar dacã s-a petrecut extrem de rar. În majoritatea cazurilor, fãrã exagerare, în mii de situații, dreptul la replicã a fost refuzat fãrã nicio explicație.

De ce crezi cã nimeni nu e interesat sã afle adevãrul despre MISA?

Sunt douã cauze… În primul rând existã un puternic interes sã nu fie explicat cazul MISA deoarece, odatã explicat, multe rufe murdare vor ieși la ivealã din partea autorităților. A doua cauzã este așa-numita „transã a consensului”. Pur și simplu persoane lipsite de profesionalsm nu știu ce sã spunã sau cum investigheze un caz și doar preiau și dau mai departe, noi îi numim „jurnaliști copy-paste”. Ei doar preiau și publicã mai departe tot felul de alte opinii care provin toate de pe singur blog sau de la un singur calomniator și care apoi sunt reluate la nesfârșit.

1 COMENTARIU

  1. Este incredibil si dureros ca presa romaneasca nu este corecta la ora actuala in Romania si nu a fost corecta atatia ani de zile, refuzand acest drept la replica al scolii de yoga, la toate acuzatiile murdare si neadevarate aduse la adresa ei. Deocamdata stim de acest caz al scolii de yoga, dar cine stie cate cazuri au fost sau vor mai fi? De ce oamenii in Romania mai cumpara ziare sau mai platesc abonamentele TV, pentru MINCIUNI??! Este oare nevoie de interventia strainatatii ca sa se faca ordine in tara? Oare asa de bine dorm romanii si inghit minciunele pe banda in somnul constiintei lor, permitandu-le celor care conduc Presa sa isi bata joc de Adevar… ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.