Postul de televiziune MISA Senzațional TV se confruntă în ultima vreme cu frecvente atacuri cibernetice care au urmărit să afecteze funcționarea serverelor de pe care emitem programele tv.

Tehnicienii noștri depun permanent toate eforturile necesare pentru a împiedica aceste atacuri de tip DOS (Denial Of Service – refuzul, blocarea serviciului), DDos (Distributed Denial of Service – blocarea distribuită a serviciului) și DRDOS (Distributed Reflection Denial of Service attack – atacatorul utilizează o terță parte pentru acționa), fiind nevoiți uneori să lucreze continuu, pe întreaga durată a emisiei tv, pentru a asigura difuzarea programului în condiții optime.

Aceste atacuri vizează cu precădere, după cum s-a putut observa, meditația de susținere a președintelui Donald Trump și conferințele despre căderea Cabalei satanice.

Tehnicienii noștri duc un adevărat război cibernetic cu persoanele care acționează concertat asupra serverelor de la MISA Senzațional TV, folosindu-se în unele cazuri de calculatoarele virusate ori nesecurizate corespunzător ale celor care sunt conectați cu platforma noastră online şi care ne urmăresc de acasă.

Aceste atacuri repetate asupra postului de televiziune MISA Senzațional TV demonstrează fără echivoc că se urmărește cu orice preț oprirea difuzării acestor materiale și conferințe deosebit de importante despre Q Anon și pregătirile care se fac în întreaga lume pentru înlăturarea Cabalei satanice care urmăreşte să instaureze sinistra Nouă Ordine Mondială.

Acestea arată totodată că aşa-zişii iluminaţi sunt foarte speriaţi de Şcoala de yoga ezoterică MISA şi sunt de asemenea îngroziţi pentru că în jurul lor începe să se strângă laţul şi în curând vor fi arestaţi şi trimişi în faţa justiţiei. Tocmai de aceea sunt înnebuniţi să saboteze activitatea acestei şcoli de yoga.

După cum se poate observa, acele dese întreruperi pe care le-ați constatat cu toții în săptămânile trecute au devenit tot mai rare datorită eforturilor eroice ale celor care se ocupă atât de securitatea datelor dvs. personale, cât și a platformei online de pe care ne urmăriți în fiecare zi, atât pe misasenzationaltv.ro, cât și pe h2020.misatv.ro.

Ne cerem scuze pentru toate neplăcerile suportate în tot acest timp, mulțumindu-vă totodată pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat și dați în continuare dovadă.

Citiți și:

„Atacurile cibernetice asupra site-urilor care promovează activitatea Şcolii de Yoga MISA nu reprezintă nicio noutate şi nu mai uimesc pe nimeni”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.