Cine este in realitate Gregorian Bivolaru?

3
2581
Gregorian-Bivolaru
Profesor Yoga Gregorian Bivolaru (c) MisaTV
Vizualizari : 15,194

Autoritățile române și presa se străduiesc, de ani buni, să mențină o imagine denaturată pe care din nefericire multi oameni o accepta exact așa, argumentul forte fiind ca daca toata presa vuieste atunci asa ar trebui sa fie.

Totusi omul se cunoaște după fapte.

Gregorian Bivolaru a creat un curs de yoga.
Cursuri de yoga sunt cu sutele. Da, dar la acest curs practică zeci de mii de oameni.. si asta …de mai bine de 40 de ani. Și vin cu entuziasm, așa cum o dovedesc miile de mărturii.. scrise sau filmate.

S-au structurat pana acum 3000 de pagini de cursuri de yoga consistente, la care se adaugă peste 1000 de ore de lecții audio-video, toate susținute de Gregorian Bivolaru!

Gregorian Bivolaru a scris si peste 40 de cărți. – Un mic amanunt pe care presa nu l-a adus niciodata in discutie.

Si nici nu-l va aduce pentru că majoritatea dintre aceste carti nu vorbesc doar despre yoga și spiritualitate, ci ating subiecte, destul de sensibile pentru unii :

Dezvăluiri despre mecanismele bancare sau despre modul în care suntem otrăviți de aditivii alimentari, de chemtrails-uri sau chiar de hipnoza colectivă.

Gregorian Bivolaru a publicat cărți în care vorbește pe față despre grupările oculte malefice si chiar despre francmasonerie.

A scris insa si lucrari despre alimentatia sanatoasă si despre cum sa ne vindecam pe cai naturale. Despre cum sa atingem succesul în viață, si chiar un ghid simplu pentru a deveni cu adevarat fericiti.

Aceasta este adevarata față a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

3 COMENTARII

  1. Gregorian Bivolaru, un OM deosebit care permanent ofera intr-un mod cu totul dezinteresat, plin de altruism, iubire, compasiune si ajuta pe oricine are nevoie. Ofera cunoastere, sfaturi, ghidare pline de bun simt si intelepciune, metode practice de transformare si evolutie. Chiar si in momente dificile pt el, ca persoana, el se gandeste mereu cum sa-i ajute pt cei care au nevoie.
    Gregorian Bivolaru – un exemplu de omenie, de daruire, de demnitate, de curaj, de bun simt, de tenacitate…si lista calitatilor exceptionale poate continua la nesfarsit.
    Draga Grieg, ai atins inimile a mii si zeci de mii de fiinte, ne-ai ajutat si ne ajuti permanent sa devenim mai buni, mai iubitori, mai inteligenti, mai plini de bun simt, mai intelepti…
    Draga Grieg, avem credinta ca in curand toate aceste actiuni malefice vor inceta si ca te vei reintoarce printre noi sa iti continui munca titanica de ghidare a noastra, a tuturor pe calea catre Dumnezeu.
    Iti multumim pt ca esti, pt ceea ce esti, pt tot ceea ce ne oferi zi de zi, clipa de clipa, pt tot ceea ce faci pt noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.