Consiliul Director al Asociației Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut își exprimă un profund regret cu privire la despărțirea definitivă în cadrul lumii pământești de Ana Gabriela Ambăruș, cea care a fost președinta MISA, ce a părăsit recent, în 14 noiembrie 2022, această lume din cauza unui cancer galopant pe care ea l-a cam ignorat și nu l-a tratat într-un mod responsabil la timp și care apoi a avansat foarte repede.

Evocăm cu o mare admirație faptul că ea a preluat cu mult curaj, entuziasm și abnegație președinția MISA într-un moment de cumpănă, la scurt timp după ce a avut loc atacul mârșav, abuziv și fără precedent ce a fost dezlănțuit în anul 2004 – fiind abil orchestrat – asupra organizației noastre, atunci când represiunea sălbatică împotriva practicanților yoga a căpătat dimensiuni imense, bizare, inumane. Demnitatea exemplară și verticalitatea de care a dat mereu dovadă în acele împrejurări tragice ne-au oferit un uimitor model demn pentru noi toți de urmat.

Am cunoscut-o mulți dintre noi ca fiind o ființă minunată, extraordinară, ce era un suflet luminos, pur și plin de grație. A fost pentru foarte mulți dintre noi o excelentă colegă, prietenă ce era dublată de o instructoare yoga cu totul excepțională, a cărei prezență spirituală deosebită, emulativă, plină de efervescență, dăruire și devotament, dar și de o imensă bunătate, o făcea să se manifeste ca un pur releu al enigmaticelor sfere macrocosmice benefice de forță și al multor energii subtile sublime ale unor Atribute Dumnezeiești cu care ea avea vădite afinități.

Ne amintim cu o mare încântare și admirație de anii cei de aur petrecuți împreună și îi suntem mereu recunoscători pentru ajutorul plin de optimism și pentru ghidarea cea inspirată de Bunul Dumnezeu pe care le-a oferit cu o imensă generozitate și abnegație multora dintre cursanții acestei școli spirituale ezoterice și pentru curajul cu care a contribuit, încă de pe vremea comunismului, la înființarea și dezvoltarea acestei școli spirituale, dar și la răspândirea în rândul a zeci de mii de cursanți a practicii milenare yoga în România.

Cei mai mulți dintre noi îi vom păstra mereu o mare stimă în inimile noastre și deja aspirăm ca sufletul ei fermecător și plin de candoare să reușească să acceadă cât mai repede în tărâmurile tainice paradisiace ce există în Împărăția lui Dumnezeu!

Consiliul Director al Asociației Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut

Articol preluat de pe site-ul misa.yoga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.