Conferințe extraordinare despre anul 2012

8
1824

Cu ocazia intrării în anul profetic 2012, la iniţiativa profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, şcoala de yoga MISA organizează periodic invocații apel către Dumnezeu Tatăl, către îngeri, arhangheli, marile puteri cosmice şi alte entităţi divine, menite să ajute planeta Pământ dar şi pe toţi oamenii care o locuiesc, în depăşirea perioadei dificile pe care o traversează.

Toate tradiţiile spirituale, dar şi descoperirile ştiinţifice de ultimă oră, arată că rugăciunea rostită la unison de mase mari de oameni are efecte benefice extraordinare. Fizica cuantică sugerează că, prin direcţionarea gândurilor noastre pozitive către un anumit loc, putem să îndreptăm cursul evenimentelor, înlocuindu-le pe cele vechi cu altele noi, mai bune.

În noaptea de 16 spre 17 decembrie 2012 va avea loc o ultimă serie de astfel de invocaţii din acest an. Imediat după terminarea rugii colective, începând de la ora 6,15 a.m. MISA TV transmite în direct conferinţa audio susţinută de profesorul yoga Gregorian Bivolaru cu tema:

„CE NE AŞTEAPTĂ ÎN REALITATE ATÂT LA DATA DE 21 DECEMBRIE 2012, CÂT ŞI DUPĂ ACEEA, ÎN ANII CE VOR URMA.”

În continuare, veţi putea urmări o a doua conferinţă, cu tema:

„TAINELE DEZVĂLUITE ALE FIGURILOR ENIGMATICE (CROP CIRCLES) CARE DEJA AU APĂRUT ÎN LANURI ÎN DECURSUL TIMPULUI ÎN MULTE ZONE DE PE PLANETA PĂMÂNT.”

În cadrul acestei conferinţe va fi prezentată o metodă spirituală simplă pentru aprofundarea comunicării telepatice cu civilizaţiile extraterestre benefice, cele care urmăresc să ne atragă atenţia prin intermediul misterioaselor cercuri care apar în lanuri în diferite regiuni ale planetei.

Această metodă provoacă modificări benefice importante atât în ambianţa globală cât şi în noi înşine, datorită proceselor creatoare de rezonanţă ocultă care apar.

Conferinţele vor fi traduse în limba engleză, de aceea îi invităm pe cei care doresc să acceseze canalul special pentru a asculta varianta tradusă.

 

 

8 COMENTARII

  1. In aceasta perioada, cand mass-media din intreaga lume raspandeste si amplifica o stare de teroare si panica in randul populatiei cu privire la acest asa-zis „sfarsit al lumii”, sfatuindu-ne sa cumparam cat mai mult( de parca asta ar fi solutia pentru a evita catastrofalele evenimente), dl.profesor Gregorian Bivolaru ne reveleaza un punct de vedere plin de intelepciune practica (in opinia mea), sfatuindu-ne sa ne traim fiecare zi a vietii ca si cum ar fi ultima si sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a fi intotdeauna pregatiti pentru o posibila translatie (constienta) in lumea de dincolo.Multumim Grieg si multumim, de asemeni echipei MISA-tv pentru tot ceea ce faceti. Mult succes in continuare !

  2. Multumim foarte muuuuuuuult GrieG !!!!!!! Multumim MisaTV. Va rugam ca dupa aceea, inregistrarea LIVE sa o postati si pe misatv.ro. Cred ca e singura televiziune on-line din Romania care emite bilingv simultan. Doar parlamentul UE mai transmite on-line anumite dezbateri in engleza, franceza, germana, etc.
    Va rugam transmiteti si spirala din 21.12.2012. E un eveniment PLANETAR spiritual de exceptie unde web-telespectatorii pot invata PUTEREA SINCRONIZARII si a MULTIPLICARII EFECTELOR SPIRITUALE BENEFICE ale rugaciunilor si meditatiilor colective realizate la unison. Sa asculti rugaciunea Tatal Nostru la o spirala de inductie rostita din pieptul a mii de romani, te marcheaza si te cutremura chiar si daca privesti emisiunea transmisa on-line. INVATAM PRIVIND SI TRAIND IMPREUNA!!! …Cu MisaTV…:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.