Live

-5.5 C
București
17 ianuarie 2021

Congres International Yoga 2016

Vizualizari : 24,057

Toate drumurile duc la Roma: rolul central al Italiei în fraudarea alegerilor din SUA

0
Un element esențial, care lipsea până acum dintre dovezile care evidențiază frauda de la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie 2020 din Statele Unite, îl reprezintă implicarea unor structuri din administrația Italiei, conform unor anchete efectuate de organizația „Nations in Action”, Institutul „Bunei Guvernanțe” și de fostul agent CIA Bradley Johnson.

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.34 – Fascinanta lume a sunetelor

0
La fel ca tot ceea ce există, ființa umană este și ea alcătuită din vibrații. Trăiește și se mișcă neîncetat printre ele. Toate stările de spirit ale omului, gândurile, emoțiile, trăirile, inclinațiile și tendințele sale sunt în realitate vibrații, având o frecvență oscilatorie distinctă.  

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.33 – Fă update la setările minții

0
Psihologii susțin că există două tipuri de mentalitate pe care o ființă umană le poate avea de-a lungul întregii sale existențe: mentalitatea rigidă și mentalitatea flexibilă. Ele ne oferă indicii valoroase în ceea ce privește comportamentul nostru în relațiile cu ceilalți, modul în care ne raportăm la succes și la eșec,  dar mai ales predispoziția pe care o avem în a atinge stări de fericire durabilă.