Cu cărţile pe faţă – Ep. 2 – Continuarea opresiunii yoghine în aşa zisa democraţie şi trezirea conştiinţei civice a poporului român

9
2183
Vizualizari : 29,861

Episodul 2 al emisiunii Cu cărţile pe faţă are un invitat special: profesor yoga Nicolae Catrina, fost preşedinte MISA, care trăieşte de peste 8 ani în exil. Despre dificultăţile de a practica yoga sub îndrumarea lui Gregorian Bivolaru în comunism, despre continuarea opresiunii yoghine în aşa zisa democraţie şi despre trezirea conştiinţei civice a poporului român.

9 COMENTARII

  1. Exceptional acest interviu cu dl profesor yoga Nicolae Catrina,care este un exemplu pentru romani.Acest profesor ar trebui declarat tezaur uman inestimabil in viata al poporului roman.Multumesc MISA TV pentru acest interviu.

  2. Exceptional acest interviu cu domnul profesor yoga Nicolae Catrina in care este foarte modest si in care vorbeste pe intelesul tuturor.Nu spune cat a fost batut,chinuit si urmarit.Este un exemplu pentru toti romanii care trebuie sa se trezeasca din somn.Acest profesor ar trebui sa primeasca din partea statului roman tot ajutorul,sustinere si protectie ca sa isi continuie activitatea.Este clar ca tocmai structurile care tin de siguranta nationala au facut mult rau romanilor.

  3. Faza este ca si acum este similara situatia, interesant nu? Trebuie sa fii atent cu cine si ce discuti, sa fii atent sa nu ai scrisori, sau fotografii. Informatori exista peste tot, monitorizat din 1993 sunt. Luat de pe strada fara nicio explicatie logica, deposedat de bunuri, tarat intr-un proces fantasmagoric bazat pe frustrarile unor indivizi – toate se petrec si acum.
    Doar s-a cosmetizat un pic societatea, am primit cola si ne-am imbatat cu apa rece. In rest totul e la fel. Mentalitate comunista nu a decedat este sustinuta de acelasi sistem … Un alt fel de burghez, comunist, securist, numit -politician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.