Vizualizari : 200

Calea erosului pur este fondată pe o viziune mult îmbogățită asupra actului amoros. Experiența intensă plenară a erotismului pur ne dezvăluie o viața net superioară ce se îndumnezeiește treptat. O celebrare a vieții. Un ritual sacru.

Energia subtilă sublimă a erosului pur, ce provine în realitate din ființa cea veșnică, misterioasă a lui Dumnezeu, atunci când este captată din abundență în universul ființei umane, o transformă astfel profund și chiar o îndumnezeiește.

La polul opus se află energia sexuală brută, expresie a instinctelor primare de reproducere a speciei, energia sexuală limitată și deopotrivă limitatoare ce se află într-o strânsă și directă concordanță cu existența energiilor ego-ului, Ahamkara tattva în limba sanscrită, pe care de altfel îl exacerbă de fiecare dată când se manifestă.

Află mai multe despre aceste aspecte într-un nou episod al emisiunii YOGA EZOTERICĂ – Bucuria imensă de a trăi mult mai mult fiind hiperconștienți, din seria DE LA FOARTE JOS LA EXTREM DE SUS ȘI DUMNEZEIESC – Diferențe fundamentale dintre energia sexuală brută și Erosul Pur Dumnezeiesc.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.