Despre atomi, energie şi informaţie (English version available)

1
1139
Vizualizari : 11,793

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Ce suntem noi? Ce este această materie din care suntem făcuţi? Care sunt legile pe care le respectă toate moleculele? Care este legătura dintre acestea şi noi, şi mintea noastră? Beneficiem de liber arbitru în cadrul acestor legi imuabile? Acestea sunt o parte din întrebările care vor fi ridicate pe parcursul acestei conferinţe.

Francoise Nelly Tibika: „M-am născut în Alger și am crescut în Paris; trăiesc în Ierusalim din 1971, când am început să studiez chimie la Universitatea Ebraică. În cartea mea “Conștiința moleculară” descriu traiectoria pe care am urmat-o în viață și indiciile pe care le-am găsit pe drum. În prezent lucrez la Institutul de Chimie de la Universitatea Ebraică din Ierusalim, fac cercetare în domeniul energiei și a materialelor energetice și îmi continui călătoria prin viață studiind și explorând căi diferite.”

1 COMENTARIU

  1. Materialele sunt f.bine documentate. Sunt extraordinare.V-as ruga sa-mi trimiteti materiale in legatura cu aparitia omului si evolutia sa pe pamant.Cunosc cele doua teorii,cea creationista si cea evolutionista,insa nu prea coincid cu fiinta umana prezenta.Fr.Nietzsche afirma la un moment dat:”Sarmane om,vai de tine daca ai ajuns sa crezi ca te tragi din maimuta!”Mi-a placut prezentarea de la Congres,inspirata din „UPANISADE”,sau „Ramayana” si „Mahabharata”,din care s-a inspirat si M.Eminescu cand a scris „Scrisoarea I”C-tin Daniel in lucrarea”Cultura si civilizatie indiana in texte” facea o paralela intre cosmogonia lui Eminescu si poemele indiene mentionate mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.