Gregorian Bivolaru: Dezvăluiri edificatoare referitoare la așa-zisa nouă ordine mondială pe care vor să o impună, la nivelul întregii planete, secta satanică sinistră a așa-zișilor iluminați în cârdășie cu gruparea satanică a francmasoneriei mondiale

10
2342

Vizualizari : 30,354

Titlul complet al conferinței este:

”Dezvăluiri edificatoare referitoare la așa-zisa nouă ordine mondială pe care vor să o impună, la nivelul întregii planete, secta satanică sinistră a așa-zișilor iluminați în cârdășie cu gruparea satanică a francmasoneriei mondiale”.

Conferința a fost realizată pe baza manuscriselor profesorului yoga Gregorian Bivolaru, care au fost trimise prin poștă Asociației MISA, din locul de detenție.

Pe aceeași temă urmăriți și acest video.

10 COMENTARII

  1. Aflam cu intarziere (si un volum foarte mic fata de total) despre tributuri, peschesuri, date de lingaii, papagalii romani de data aceasta, puterilor straine. Cum ar fi 24 tone aur si dolari catre rusi sa nu ne atace in '89, 16 miliarde dolari "pierdute" pana in 2.000, 35 miliarde de euro duse cu camioanele pentru "evazionistii" europeni (fiind doar o tura de evaziune), placa de 900 de tone de Aur de 50 k si 600 tone Wolfram (de la Rosia Montana) topite la Galati in toamna lui 2013, din care noi aveam dreptul la 20% (din contractul cu Chevron al lui Rockeffeler, cu reprezentantul Steinmetz; Steinmetz fiind "prietenul" lui Soros), "pierderi" secretizate catre CIA, din care Vadim stia doar comisioanele, fonduri europene care sunt tergiversate intentionat pentru ca asa am fost primiti, noi si bulgarii (considerati nepregatiti), in UE, cu conditia sa nu le luam prea multi bani europeni, apoi diverse tunuri tip "Fundatia Gojdu si Codex Aureux, ultimul inestimabil, date unei fundatii evreiesti din Budapesta de MRU si Monica Macovei si vor urma multe altele daca unii baieti care stiu ar spune tot. S-ar spune ca avem printre primele 5 servicii de pe glob. Daca lucreaza in paguba pentru popor si tara, nu ne ajuta cu nimic. Din mai putin de un sfert (numai) din sumele amintite, nu mai aveam nici un agent strain in tara. Plateam pe unii impotriva altora. Bineinteles, veneau altii, dar erau "tilicari". E mai convenabil sa te pui bine cu unii sau cu altii si sa iei partea. Tara nu mai conteaza. Si asa vor sa o imparta. Daca s-ar intampla asa ceva, toti implicati vor avea soarta lui Ceausescu !

  2. Mai multe pe "Departamentul Zero Romania" sau "Departamentul Zamolxe Romania"…

    Fortele spirituale si parapsihologice din Romania sunt rugate sa comunice cu entitatile ce apara Carpatii (Straja) de mii de ani si mai mult. Au dovedit (acestea din urma) ca pot face asta, unul din ultimele „lucruri” dovedite fiind acela cand au facut „praf”, izbind de stanci, una din cele mai avansate tehnici de pe glob. Atat timp cat altcineva nu mai poate face ceva pentru tara (majoritatea factorilor de decizie s-au subordonat singuri in retele masonice sofisticate), doar pe aceasta linie mai putem ajuta poporul si tara. Diversi papagali, dinspre toate punctele cardinale, de aproape 2.000 de ani ne tot deranjeaza, fara ca noi sa fi deranjat pe cineva, dimpotriva, fiind cel mai pasnic popor de pe glob. Acum, insa, fiind in zona de trecere dintre ere (din cea a Pestilor in cea a Varsatorului), conform previziunilor milenare, cand mai avem cativa ani pana la primele actiuni (spirituale) ale MR, suntem datori sa cerem un RECEnsamant al celor din „neamul Dabija”, ce ne poarta grija. Speram sa nu mai fie nevoie de altul. Actiunea de igienizare in vederea a ceea ce urmeaza, dupa cum spuneam, o vom face ajutati, dar va trebui sa chemati acest sprijin. Dupa 2012, apoi in 2013, 2014 au fost pasuiti (de exemplu, cazul Ison), dar au uitat si, tinand cont de faptul ca ce facem acum este cumva „in plus” fata de „intreruperea” ce ar fi trebuit sa aiba loc in 2012. e bine sa le reamintim. Spiritualitatea va invinge acel plan al lor de a construi semi-roboti umani din oameni cipati cibernetic, electronic, bionic, informational si de construire a acelui sistem de influentare si control al omenirii. Aceasta e adevarata libertate si justitie universala, cea a respectarii Legilor Universale. Orice alte incercari (gen Colectiv, unde inca nu se vrea aflarea adevaratilor criminali; gen USB, unde nu trebuie sa cerem sa salvam Bucurestiul/ii, din moment ce PANA ACUM au fost „blocate’ cutremurele in zona) nu ne mai misca. Cunostem bine executantul din Manhattan si ratustele galbene.

  3. E foarte interesant si educativ dar de fiecare data cand schimb fereastra, o ia de la capat. Se poate audia si altfel? Nici o sansa sa raman trei ore si ceva pe aceeasi pagina.

  4. De ce totusi continuati sa postati video in format care necesita flash? Deoarece cel mai adesea nu-mi e la indemana calculatorul ma uit(sau mai bine zis incerc) de la telefon sau tableta, audierea/vizionarea se transforma intr-un proces chinuitor de a deslusi dincolo de bzicuri sensul macar general a continutului. Oare chiar nu ar fi mai bine sa postati video macar in doua variante ca sa se poata reda continutul usor si de la dispozitive care nu suporta flash? Acum nu toata lumea are calculatoare dar telefoane au mai toti:) Ma intreb oare ce-o fi asa de bun in flashu ista?!..
    De ce oare tre sa instalez browser aparte la toate dispozitivele numai pt un site?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.