Vizualizari : 26,336

Titlul complet al conferinței este:

”Dezvăluiri edificatoare referitoare la așa-zisa nouă ordine mondială pe care vor să o impună, la nivelul întregii planete, secta satanică sinistră a așa-zișilor iluminați în cârdășie cu gruparea satanică a francmasoneriei mondiale”.

Conferința a fost realizată pe baza manuscriselor profesorului yoga Gregorian Bivolaru, care au fost trimise prin poștă Asociației MISA, din locul de detenție.

Pe aceeași temă urmăriți și acest video.

10 COMENTARII

  1. Aflam cu intarziere (si un volum foarte mic fata de total) despre tributuri, peschesuri, date de lingaii, papagalii romani de data aceasta, puterilor straine. Cum ar fi 24 tone aur si dolari catre rusi sa nu ne atace in '89, 16 miliarde dolari "pierdute" pana in 2.000, 35 miliarde de euro duse cu camioanele pentru "evazionistii" europeni (fiind doar o tura de evaziune), placa de 900 de tone de Aur de 50 k si 600 tone Wolfram (de la Rosia Montana) topite la Galati in toamna lui 2013, din care noi aveam dreptul la 20% (din contractul cu Chevron al lui Rockeffeler, cu reprezentantul Steinmetz; Steinmetz fiind "prietenul" lui Soros), "pierderi" secretizate catre CIA, din care Vadim stia doar comisioanele, fonduri europene care sunt tergiversate intentionat pentru ca asa am fost primiti, noi si bulgarii (considerati nepregatiti), in UE, cu conditia sa nu le luam prea multi bani europeni, apoi diverse tunuri tip "Fundatia Gojdu si Codex Aureux, ultimul inestimabil, date unei fundatii evreiesti din Budapesta de MRU si Monica Macovei si vor urma multe altele daca unii baieti care stiu ar spune tot. S-ar spune ca avem printre primele 5 servicii de pe glob. Daca lucreaza in paguba pentru popor si tara, nu ne ajuta cu nimic. Din mai putin de un sfert (numai) din sumele amintite, nu mai aveam nici un agent strain in tara. Plateam pe unii impotriva altora. Bineinteles, veneau altii, dar erau "tilicari". E mai convenabil sa te pui bine cu unii sau cu altii si sa iei partea. Tara nu mai conteaza. Si asa vor sa o imparta. Daca s-ar intampla asa ceva, toti implicati vor avea soarta lui Ceausescu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.