Dezvăluiri halucinante despre abuzurile din Poliția română și despre mafia care le acoperă

0
477

Când vine vorba de cazul MISA-Bivolaru și de yoghinii care acuză autoritățile de uriașe abuzuri și ilegalități, presa susține manipulând opinia publică că ar fi vorba doar de fantasmagorii.

Cum se explică însă că printre polițiști, de exemplu, există o stare cvasi-generalizată de nemulțumire față de conducere și ca adeseori aceștia reclama abuzuri incalificabile din partea celor care ar trebui sa vegheze la respectarea legii.

A început Marian Godină și acum alți polițiști continua dezvăluirile.

Mai mulți polițiștii și jandarmi denunță abuzurile din cadrul Poliției. În același timp o serie de cetațeni ai acestei țări povestesc cum au fost bătuți și batjocorți în secții de Poliție. Structurile ierarhice ale polițiștilor nu iau masuri eficiente în aceste cazuri.

Iar ministrul de Interne care ar trebui să fie un exemplu de respectare a legii refuză să demisioneze deși este acuzat de o faptă foarte gravă de furt intelectual în lucrarea de doctorat. În schimb își bate joc de întreaga țară numind un actor de comedie la conducerea Academiei de Poliție, un personaj care nu are pregătirea și experiența necesare unui formator de polițiști profesioniști.

Trăim într-o țară membră a Uniunii Europene sau într-una bananieră și profund coruptă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.