Live

14.6 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Dezvăluiri

Dezvăluiri

Tribunalul Cluj a sancționat în mod corect calomnia. Mass-media însă tace

0
Tribunalul Cluj a sancționat în mod corect calomnia. Mass-media din România se face însă că nu aude și nu vede ce se petrece. Oare de ce? Pentru că nu îi place deloc, deloc ADEVĂRUL...

„Sindromul Hamburg” – un film din 1979 care se dovedește a fi profetic

1
Deși la vremea aceea a fost considerat ca fiind un film de ficțiune, astăzi putem constata că este vorba, de fapt, despre un uimitor film profetic inspirat de Dumnezeu care descrie o realitate pe care ajungem să o trăim în aceste vremuri apocaliptice.

Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un...

0
Mulţi dintre noi, la locul de muncă, am fost deja puşi în situaţia de a ne exprima opţiunea în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid. Există o presiune foarte mare pro-vaccinare din partea autorităţilor,...

Toate drumurile duc la Roma: rolul central al Italiei în fraudarea alegerilor din SUA

1
Un element esențial, care lipsea până acum dintre dovezile care evidențiază frauda de la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie 2020 din Statele Unite, îl reprezintă implicarea unor structuri din administrația Italiei, conform unor anchete efectuate de organizația „Nations in Action”, Institutul „Bunei Guvernanțe” și de fostul agent CIA Bradley Johnson.

Dr. Răzvan Constantinescu face dezvăluiri tulburătoare despre actuala criză a coronavirusului

1
Dr. Răzvan Constantinescu face dezvăluiri tulburătoare despre abuzurile, mistificările și falsurile în gestionarea actualei crize a coronavirusului, precum și despre aberația vaccinării obligatorii.

Interviu cu dr. Christian Perronne despre gestionarea actualei aşa-zise pandemii

0
Un interviu cu dr. Christian Perronne despre dezinformarea intenţionată şi despre greşelile făcute de autorităţi în gestionarea actualei aşa-zise pandemii.

„Îți mulțumim, Donald Trump!”

0
Cele 7 motive pentru care Donal Trump este apreciat de susținătorii săi. În primul rând, Donald Trump este primul preşedinte american care, în primul lui mandat, nu a declanşat război împotriva unei alte ţări.
[/tdc_zone]