Vizualizari : 147

Scurt istoric al celor peste 3 decenii de linșaj mediatic la care a fost supusă Școala ezoterică de yoga MISA și mentorul ei spiritual, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru

Nu a fost de ajuns că toată presa, dar și Europolul l-au acuzat, în mod fraudulos, pe profesorul de yoga de pedofilie și de trafic de minori, fapte ce nu au constituit niciodată capete de acuzare împotriva lui Gregorian Bivolaru. Bizarul documentar „Conduși din umbră” ne arată că mass media se poate deda la fapte cu mult mai abjecte.

În cele câteva secvențe prezentate, imaginea lui Gregorian Bivolaru, în postură de meditație este literalmente înghițită de simbolul oficial al așa zișilor iluminați, a cărui parte centrală, ochiul fratelui mai mare – Big Brother, cel care vede și controlează totul, se suprapune exact peste zona din cadru în care se află inima profesorului de yoga.

În conformitate cu diferitele tratate de magie neagră, dar și a unor studii referitoare la satanism, atunci când un grup de magicieni negri intenționează să distrugă o persoană, pe care ei o consideră a fi dușmanul lor, îi vizează în primul rând inima.

 

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.