Dr. Doru Beniamin Bodea – Spațiu Timp și dincole de ele prin Yoga

5
2095
Dr. Doru Bodea

Vizualizari : 18,297

Îmbinând într-un mod integrant conceptele științifice moderne cu viziunea înțelepciunii milenare orientale, profesorul yoga Gregorian Bivolaru ne dezvăluie o perspectivă pe cât de clară, pe atât de misterioasă asupra Universului.

O perspectivă ce ne propune să lăsăm deoparte eventualele prejudecăți și rigidități de gândire, și ne invită într-o călătorie magică într-o lume a viitorului (poate – de ce nu – apropiat), în care știința și spiritualitatea vor fi doar fațete complementare ale unei cunoașteri autentice, revelatoare și iluminatorii.

 

5 COMENTARII

  • MISA TV este o televiziune online si materialele pe care le prezentam urmaresc aceasta linie.
   Deocamdata nu exista o rubrica de “download” si cred ca cel putin pentru materialele video nu va exista prea curand. Vom avea alte sectiuni cu “goodies” pe care la momentul potrivit vi le vom pune la dispozitie.
   Vom discuta si despre aceasta propunere a ta (cu sectiunea de download) pentru care iti multumim si te asteptam si cu alte sugestii.

 1. multumim foarte mult pentru conferinte. ceva traduceri disponibile? in engleza, macar? ca doar vorbim de manifestari de la un congres international 🙂

  • Unele conferințe vor avea 2 canale audio – traducerea din sală, unul în limba engleză iar celălalt în limba română. În măsura posibilităților vor fi disponibile și subtitrări.

 2. Foarte frumoasa conferinta! Cred ca e conferinta castigatoare! Ar trebui sa precizati si asta in descrierea initiala a prezentarii. Multumim Doru!!! Mutumim MISAtv.RO

  P.S. Catre redactie: ar fi bine la capitolul Conferinte sa adaugati o subcategorie STIINTA SI YOGA. Si eventual alte subcategorii sub categoria Gregorian Bivolaru (Tantra, Terapii&Ayurveda, Educatie, Arta Initiatica, Dezvaluri, Spiritualitate Universala, etc) in functie de tematica conferintelor care le veti posta.
  Multumim Redactiei MISAtv.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.