Elevi din cordoanele de trăgători din 1989 sunt azi oameni cu funcții importante în SRI, SIE și MI

0
479

Elevi de la școlile de ofițeri și subofițeri din cordoanele de trăgători din 1989 au devenit în acești ani oameni cu funcții importante în SRI, SIE și MI. I-au adus în cordoane și i-au implicat în evenimentele de până în 22 decembrie, dar mai ales în cele de după 22 decembrie pentru a-i compromite și șantaja moral, asociindu-i la guvernământul de tip mafiotic ce a urmat, afirmă Asociația 21 decembrie într-o scrisoare adresată ambasadelor din București și semnată de președintele, Teodor Mărieș.

Considerăm că nu se poate face Justiție și nici instrucție penală cu securitatea infiltrată în toate structurile statului!  Nu se poate face justiție din cauza securității și până când dosarele Decembrie 89 – Iunie ’90 nu sunt soluționate în mod just! Acestea sunt turnesolul/barometrul reformării României și cu precădere a Justiției, mai afirmă membrii Asociației.

Evaluăm «strategia» și efectele la nivelul celorlalte forțe militare și nemilitare și avem răspunsul la recapturarea Statului democratic. În Parchete, cei care stăteau sau stau pe birou cu lecturi din perioada comunistă, ținând sub sertare dosare ale istoriei, dar și dosare privind dizidenții din perioada comunistă, stau cuminți și așteaptă să vină sovieticii visând la destrămarea UE.  Cât privește relațiile cu NATO, acești indivizi consideră că Statele Unite ale Americii sunt prea departe, se mai spune în comunicat.

Este timpul demilitarizării și depolitizării spațiului public ! Este timpul demilitarizării instituțiilor democrației, eliberării lor din captivitatea serviciilor secrete, a camarilelor intitulate Academii ale securității! Este timpul intrării în normalitate a societății românești în ansamblul său!, se concluzionează în finalul scrisorii asociației.

Sursa: Flux24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.