Experimentarea stărilor superioare de conştiinţă cu ajutorul neurorezonanţei sonore

4
2349
Vizualizari : 19,549

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Prezentarea în premieră a Tehnologiei SAV (Vectori Acustici Spaţiali), o metodă revoluţionară de stimulare a creierului prin programe audio, ce a fost descoperită şi pusă în practică pentru prima oară în România, pentru atingerea performanţelor de vârf, pentru echilibrarea emisferelor cerebrale si pentru expansiune multidimensională. O conferinţă susţinută de inginer Cristian Alexandru.

4 COMENTARII

    • Adrian, am mai raspuns la o astfel de remarca in timpul congresului. Cred ca nu ai fost foarte atent. Eu nu am spus ca am inventat sunetul 3D. Mai mult decat atat, am folosit metode deja existente. Doar ca in maniera in care folosesc acest sunet 3D pentru stimularea creierului nu a mai fost folosita pana acum. Crede-ma ca am studiat destul de mult domeniul stimularii cerebrale cu ajutorul sunetului si tot ceea ce s-a produs in lume in aceasta directie. Exista unele inovatii care ar putea sa semene, dar nu sunt deloc acelasi lucru cu SAV. Stiu ce vorbesc si nu exagerez deloc. Exemplul pe care mi l-ai sugerat de pe youtube, mi-a fost oferit si de catre o alta persoana care a comentat pe acest site, dar acest exemplu nu este absolut deloc relevant. Este un banal exercitiu de utilizare 3D a sunetelor si nimic mai mult. SAV inseamna cu totul altceva. Ar trebui sa incerci ca sa vezi cum este!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.